מרק פלפל אדום קלוי
אם יש לך בערך 35 דקות לבלות במטבח, מרק פלפל אדום קלוי עשוי להיות מתכון צמחוני לקטו אובו נהדר לנסות. בבמנה עיקרית זו יש 493 קלוריות , 13 גרם חלבון ו -21 גרם שומן למנה. מתאים ל-4 מנות. המתכון הזה מבית Foodnetwork דורש פלפלים קלויים, עד 5 עגבניות מיובשות, גבינת ג'ק פלפל ומרק ירקות. 8 אנשים מצאו את המתכון הזה טעים ומשביע. הסתיו יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 82% , וזה אדיר. מתכונים דומים: מרק פלפל אדום קלוי , מרק פלפל אדום קלוי ומרק פלפל אדום קלוי .
הוראות
מחממים את שמן הזית בתנור או סיר הולנדי גדול על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים את תפוחי האדמה, הסלרי, בצלי השאלוט, 1/2 כפית מלח ופלפל לפי הטעם ומבשלים תוך ערבוב תכוף עד שתפוחי האדמה מתחילים להתרכך, כ-5 דקות.
מוסיפים את הפלפלים האדומים, העגבניות המיובשות, מרק העוף ו-1 כוס מים. מכסים ומביאים לרתיחה, ואז חושפים ומבשלים עד שתפוחי האדמה רכים, כ-15 דקות.
מעבירים את המרק והשמנת החמוצה לבלנדר ושומרים את המכסה מעט פתוח, טוחנים למחית חלקה. מתבלים במלח ופלפל ומערבבים פנימה מחצית מהכוסברה. מחלקים בין קערות ומפזרים את הגבינה ואת יתרת הכוסברה.