מרק פסטו עם פסטה, אפונה ועוף
גשו לסופר וקנו רוטב פסטו, בצל אביב, אפונה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. . נסו פסטו & אפונה פסטו פסטה עם עוף, פסטה, פסטו ואפונה, ו פסטה, פסטו ואפונה (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את מרק הירקות לסיר, ומביאים לרתיחה. מערבבים את הפסטה, ומרתיחים על חום בינוני-נמוך עד במכרז, על 8 דקות.
מחממים את החמאה במחבת על אש בינונית, ומערבבים במחצית הבצל באביב; מבשלים ומערבבים עד שהבצל מתחיל להתרכך, 2 עד 3 דקות, ואז מוסיפים את חתיכות העוף הצמחוניות. מבשלים עד חתיכות צמחוניות הם השחמה, כ 3 דקות לכל צד, ולאחר מכן מערבבים בבצל שנותר אפונה ירוקה.
יוצקים 1/2 כוס מרק ירקות שמורות למחבת. מביאים את התערובת לרתיחה, מבשלים 1 עד 2 דקות כדי לבשל את האפונה, ומערבבים את הפסטה ורוטב פסטו.
מערבבים בכוס 1/2 נוספת של מרק כדי ליצור רוטב שמנת.