מרק צדפות ותירס
צדפות ומרק תירס זה ... ללא גלוטן מרק. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 323 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 18 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לכם חלב, מיץ צדפות, צדפות קשות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. מתכונים דומים: מרק צדפות עם תירס, רוטב מרק תירס וצדפות, ו צדפה חריפה מרק תירס.
הוראות
מבשלים בייקון בסיר כבד 4-5 ליטר מעל חום בינוני, ערבוב, עד מעט השחמה אבל לא פריך. קוצצים חלקים לבנים וחיוורים ירוקים של בצל ירוק (שמורת ירקות) ומוסיפים בייקון יחד עם 1 כף חמאה. לבשל, ערבוב, 2 דקות. מערבבים תירס, תפוחי אדמה, מיץ צדפות, מים, ו 1/2 כפית פלפל ולהביא לרתיחה מתגלגלת, חשופה.
מוסיפים צדפות וחוזרים לרתיחה, ואז מבשלים, נחשפים, מערבבים מדי פעם, עד שהצדפות נפתחות לרווחה, 5 עד 8 דקות (משליכים את כל הצדפות שנשארות סגורות לאחר 8 דקות).
קוצצים 1/2 כוס בצל ירוק ולהוסיף מרק יחד עם חלב, שמנת, ואת שאר כף חמאה. לבשל, ערבוב, עד מחומם דרך (אל תתנו לרתיחה). מתבלים במלח ופלפל.
יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג
שרדונה, מוסקאדה וריזלינג הם בחירה מצוינת לצדפות. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. אתה יכול לנסות שרדונה Trentadue La Storia. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -20 דולר לבקבוק.
![טרנטדיו שרדונה סטוריה]()
טרנטדיו שרדונה סטוריה
שרדונה 2014, חוף סונומה, אופייני למגוון עם ניחוחות של תפוחים, אפרסקים לבנים והדרים. עם זמן רב יותר בניחוחות זכוכית מגוונת של אגוז מוסקט, טוסט קל וניל באים לשחק יחד עם הצעה של אננס ולימונים מאייר בשלים. הפה מרגיש פריך ומאופק עם מינרליות ברורה וטוהר של פירות. עשיר, אלגנטי ומאוזן להפליא.