מרק צדפות ותירס
אם יש לכם בצל ירוק, צדפות סטנדרטיות, תירס גרעיני שלם, וכמה מרכיבים אחרים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו מרק תירס צדפות, מרק צדפות, ו מרק צדפות (מתכונים דומים).
הוראות
רוקן את הצדפות, שומר את המיץ, ומניח בצד צדפות.
מניחים קמח בקערה קטנה. בהדרגה להוסיף מיץ צדפות,ערבוב עם מקציף תיל עד מעורבב; להפריש.
להמיס מרגרינה בתנור הולנדי על אש בינונית.
מוסיפים בצל, סלרי וגזר, ומטוגנים 5 דקות.
מוסיפים חלב ותפוחי אדמה חתוכים לקוביות; מביאים לרתיחה. לכסות ולבשל 10 דקות.
מוסיפים תירס; מכסים ומבשלים 5 דקות.
מוסיפים צדפות, תערובת מיץ צדפות, מלח, רוטב חריף ופלפל; מבשלים, חשופים, 6 דקות או עד קצוות של צדפות תלתל. מצקת לתוך קערות מרק, העליון עם בצל ירוק.