קושירגיל
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות15
מגזין

מרק רביולי דלעת

מרק רביולי דלעת
מתכון מרק רביולי דלעת יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 30 דקות. במנה עיקרית זו יש 596 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 17 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו פלפל קאיין, בצל, מילוי פשטידת דלעת ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: מרק דלעת במעטפת דלעת, מרק דלעת זנגביל, ו מרק דלעת תפוחים.

הוראות

1
מביאים סיר מים מומלחים קלות לרתיחה; מבשלים את הרביולי במים הרותחים עד למכרז, כ 5 דקות; לנקז.
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2
הכינו מחבת עם תרסיס בישול ומניחים מעל חום בינוני. מבשלים את הבצל והשום במחבת החמה עד חום. מערבבים את המרווה, טימין, פלפל קאיין, מרק עוף, מילוי פשטידת דלעת; מביאים לרתיחה, להפחית את החום בינוני נמוך ומבשלים 10 דקות. מצקת מעל רביולי סחוט לשרת.
מרכיבים שתצטרך
תערובת פשטידת דלעתתערובת פשטידת דלעת
1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם
קישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מקישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מ
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםקורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
רביולירביולי
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
מצקתמצקת

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לרביולי. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Mazzei Fonterutoli קיאנטי Classico עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 32 דולר לבקבוק.
Mazzei Fonterutoli קיאנטי Classico
Mazzei Fonterutoli קיאנטי Classico
"הרבה בשר, פירות יער ואופי שזיף על האף והחך. בעל גוף מלא, עם טאנינים קטיפתיים וגימור ארוך ועשיר. סגנון מנוון שאני אוהב. איכות רצינית עבור הבציר. אין קסטלו בשנת 2002, אז זה שודרג."- יין SpectatorColor: סגול עמוק-אדום אבל בהיר ומרוכז במיוחד.זר: אינטנסיבי מאוד ומורכב עם ניחוחות של דובדבנים ופטל מלווה בגוונים קלויים ומתובלים.טעם: ההשפעה בפה היא נוקבת אך רכה בשל מבנה משמעותי של טאנינים שבו אלה רכים ומעוגלים היטב להתבלט. החומציות מתמזגת עם גוף היין ומסייעת להעברת תחושות נעימות של חום וכוח. היין כולל גימור ארוך יוצא דופן עבור קיאנטי קלאסיקו רגיל.