מרק שום עם קרוטון
מרק שום עם קרוטון דורש כשעה ו-20 דקות מתחילתו ועד סופו. מתאים ל-4 מנות. מנה זו מכילה 485 קלוריות , 12 גרם חלבון ו -40 גרם שומן למנה. , מתכון זה מכסה 15% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. אפשר ליהנות ממנו בכל עת, אבל הוא טוב במיוחד לחורף . אם יש לכם שמנת להקצפה כבדה, שיני שום, פטרוזיליה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית לקטו אובו . הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון די טוב של 43% . נסו רדיצ'יו מלוח ופרושוטו קרוסטיני בתוספת סאפה סירופית מתוקה , סלט אבוקדו ועגבניות בציפוי שרימפס בגריל ופרוסות תפוחי אדמה בציפוי בייבי ברי (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת קטנה מבשלים שום בשמן על אש נמוכה במשך 3-5 דקות או עד להזהבה.
מסירים מהאש; לְהַפְרִישׁ.
בתנור הולנדי על אש בינונית-גבוהה, מבשלים בצל בחמאה עד לריכוך. להפחית את החום לבינוני-נמוך; מבשלים, תוך ערבוב מדי פעם, במשך 30 דקות או עד להזהבה עמוקה.
מוסיפים את המרק, התימין, עלה הדפנה והשום השמור. מביאים לרתיחה. להפחית את החום; מכסים ומבשלים 20 דקות כדי לאפשר לטעמים להתמזג. מערבבים פנימה שמנת; חום דרך. לזרוק את עלה דפנה.
לקרוטונים, מניחים לחם בקערה קטנה.
מערבבים את השמן, הרוזמרין, המלח והפלפל; מטפטפים על הלחם וזורקים לציפוי.
מניחים ב-15 אינץ' לא משומן. x 10 אינץ'. x 1-in. תבנית אפייה.
אופים ב-400 מעלות למשך 15-20 דקות או עד להזהבה, תוך ערבוב מדי פעם.
מחלקים מרק בין ארבע קערות. מעליהם קרוטונים, גבינה ופטרוזיליה.