זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -50 דקות. , וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו מרק שעועית לבנה עם בשר חזיר, דלעת, ו Chard, מרק שעועית לבנה עם בשר חזיר, דלעת, ו Chard, ו בשר חזיר, שעועית ומרק סלק שוויצרי.
הוראות
1
מחממים את שמן הזית בחום בינוני בסיר גדול ועבה (5 עד 6 ליטר).
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
מוסיפים את הבצל ואת עלי המפרץ ומבשלים 2 עד 3 דקות, עד שהתרככו מעט.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
20 פרוסות זוקיני דקות
3
מוסיפים את הסלרי הקצוץ, מבשלים 2 עד 3 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
צרור סלרי, פרוס (בערך
4
מוסיפים את השום הטחון ומבשלים עוד דקה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פלפל לימון
5
להוסיף דלעת, חזיר הוק, מלאי, עגבניות, טימין:
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (10 אונקיות) אפונת צרורות, מופשרת או קופסה אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
(טעם מקורי)
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
2 כוסות שיני שום
6
מוסיפים את הדלעת הקצוצה ואת חזיר החזיר לסיר.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (10 אונקיות) אפונת צרורות, מופשרת או קופסה אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
(טעם מקורי)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
7
מוסיפים את ציר העוף, העגבניות והקורנית. להגביר את החום כדי להביא לרתיחה. הפחת את החום כדי לשמור על רתיחה, חשופה.
מרכיבים שתצטרך
1 ט אבקת פלפל לבן
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
2 כוסות שיני שום
8
בוא נרתיח במשך שעה וחצי.
1
הסר את הוק החזיר מן סיר מרק, לצלחת כדי לתת מגניב מספיק כדי להתמודד.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (10 אונקיות) אפונת צרורות, מופשרת או קופסה אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
פפרוצ'יני פרוס בצנצנת
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
מוסיפים את השעועית הלבנה ומבשלים 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שעועית לבנה
3
מוסיפים את chard קצוץ, ומבשלים עד chard הוא נבול, עוד כמה דקות.
מרכיבים שתצטרך
Chard שוויצרי
4
רצועת בשר מעצם, קוצצים, חוזרים למרק: הפשיטו את הבשר מן שוק החזיר, קוצצים אותו, וחוזרים לסיר.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (10 אונקיות) אפונת צרורות, מופשרת או קופסה אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
פפרוצ'יני פרוס בצנצנת
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
5
הוסף 1 עד 2 כוסות מים למרק כדי לדלל אותו להעדפתך.
מרכיבים שתצטרך
1 עיגול עוגת קרטון (6 אינץ')
פפרוצ'יני פרוס בצנצנת
6
הסר את עלי המפרץ לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
7
מוסיפים פלפל שחור טחון טרי ומתאימים תבלינים לפי הטעם.