מרק תירס צונן עם בזיליקום, אבוקדו וסרטן
אם יש לך גרעינים תירס, פלפל טחון, קורנפלור, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו מרק תירס צונן עם בזיליקום, אבוקדו וסרטן, מרק סרטנים עם אבוקדו, עגבניות & תבלין תירס, ו מרק אפונה צונן עם סרטן Dungeness ונענע (מתכונים דומים).
הוראות
לשלב מרק ו קורנפלור, ערבוב עם מקצף.
ממיסים חמאה בסיר גדול על חום בינוני-גבוה.
מוסיפים בצל; מטוגנים 3 דקות.
להוסיף שום; לטגן 30 שניות. מערבבים בתערובת מרק, תירס, מלח ופלפל; מביאים לרתיחה. לבשל 10 דקות, ערבוב לעתים קרובות (לא להרתיח).
מניחים חצי תערובת תירס בבלנדר, ולעבד עד חלקה.
יוצקים תערובת תירס מחית לתוך קערה גדולה. חזור על ההליך עם הנותרים תערובת תירס. מסננים תערובת תירס דרך מסננת לתוך קערה גדולה; להשליך מוצקים. מערבבים בחלב וחצי וחצי; צמרמורת ביסודיות.
בואו לעמוד 30 דקות בטמפרטורת החדר; מערבבים היטב.
מצקת 2/3 כוס מרק לתוך כל אחד 8 קערות; העליון כל מנה עם 3 כפות סרטן, על 2 כפיות אבוקדו, ועל 1 בזיליקום כפית.