מרק תירס קיץ
מרק תירס קיצי יכול להיות בדיוק המרק שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 316 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 16 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו מלח כשר, עירית, תפוחי אדמה ראסט ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. מתכונים דומים: תירס קיץ ומרק בקלה, מרק תירס קיץ, ו קיץסקווש ומרק תירס.
הוראות
מניחים את הבייקון בסיר גדול, כבד תחתית או תנור הולנדי על חום בינוני ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד פריך, על 7 עד 10 דקות.
הסר עם כפית מחוררת לצלחת נייר מצופה מגבת קטנה ולהניח בצד.
מוסיפים את הבצל לשומן הבייקון, מתבלים במלח ופלפל ומערבבים לשלב. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד שהתרכך, על 5 דקות. בינתיים, מניחים 1 כוס של התירס ו 1 כוס חלב בבלנדר תערובת עד חלקה; להפריש.להגדיל את החום בינוני גבוה, להוסיף את פירה חלב תירס, הנותרים 2 כוסות תירס 2 כוסות של חלב, תפוחי אדמה, ומלח ופלפל נמדדים. מערבבים לשלב, ואז להביא לרתיחה. להפחית את החום נמוך ולהמשיך להתבשל, ערבוב מדי פעם, עד תפוחי האדמה מבושלים רק דרך והמרק התעבה מעט, על 10 דקות.
מוסיפים את השמנת, מערבבים לשלב, וחוזרים לרתיחה. טעם ועונה עם מלח ופלפל לפי הצורך.
מגישים מקושטים עם עירית ובייקון שמורות.