מרק תפוחי אדמה שמנת הוא מנה עיקרית המגישה 10. מנה אחת מכילה 353 קלוריות, 14 גרם חלבון, ו 18 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. אם יש לכם תפוחי אדמה, חלב, מים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. 1 אדם מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 40%. ציון זה לא כל כך מרהיב. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: מרק תפוחי אדמה שמנת, מרק תפוחי אדמה שמנת, ו מרק תפוחי אדמה שמנת.
הוראות
1
בתנור הולנדי או בקומקום מרק, שלבו תפוחי אדמה, סלרי, בצל, מים וחמין; מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך 20-25 דקות או עד שתפוחי האדמה רכים. מצננים מעט.
מרכיבים שתצטרך
6 תפוחי אדמה גדולים, קלופים וחתוכים לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
תפוחי אדמה רדומים, כל אחד בערך 3/4 קילו כל אחד, משוקפים היטב
צרור סלרי, פרוס (בערך
1 פלפל אדום, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1 כפית בתוספת 3/4 כוס סוכר, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (16 אונקיות) פסטה ספירלה לא מבושלת
2
מניחים מחצית מתערובת תפוחי האדמה בבלנדר; מכסים ומחית. חזור על הפעולה עם תערובת תפוחי האדמה שנותרה; מניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים, כל אחד בערך 3/4 קילו כל אחד, משוקפים היטב
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
באותו קומקום, ממיסים חמאה. מערבבים פנימה קמח, מלח ופלפל לתערובת אחידה. מוסיפים חלב בהדרגה; מביאים לרתיחה. מרתיחים ומערבבים במשך 2 דקות. מחזירים מחית תפוחי אדמה למחבת ומחממים.
מרכיבים שתצטרך
פילה פורל אגם
Planters® אגוזי פקאן
תפוחי אדמה רדומים, כל אחד בערך 3/4 קילו כל אחד, משוקפים היטב