מרק תפוחי אדמה תוצרת בית
מרק תפוחי אדמה תוצרת בית נטול גלוטן, וללא לקטוז ומספק כ 8 מנות. יש מרק זה 140 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 3g של שומן למנה. אם יש לכם ברוקולי, תערובת תבלינים צמחים, פתיתי פטרוזיליה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . זה עולה 70 סנט למנה-- אנחנו מוצאים את זה במחיר סביר מאוד. זה מושלם עבור סתיו. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 12 שעות ו-25 דקות. נסו מרק תפוחי אדמה תוצרת בית, מרק תפוחי אדמה תוצרת בית, ו הודו תוצרת בית ומרק תפוחי אדמה (מתכונים דומים).
הוראות
בבישול איטי, מניחים את תפוחי האדמה, בצל,גזר, סלרי, שום ארוז בשמן, וקוביות מרק.
יוצקים את המים, ומתבלים בפטרוזיליה, תערובת לתיבול עשבים ותיבול איטלקי.
מכסים תנור איטי, ומבשלים מרק 3 עד 4 שעות על גבוה, או 10 עד 12 שעות על נמוך. מערבבים בחלב סויה במהלך 30 הדקות האחרונות של זמן הבישול.
מניחים ברוקולי על פני מים רותחים בסיר מצויד בסל קיטור, ואדים 5 דקות, או עד רך אבל מוצק. כף לתוך המרק כדי לשרת.