מרק תרד בירדהאוס עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים למנה העיקרית שלך. מתכון זה משמש 6. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 35 גרם חלבון, 19 גרם שומן, ובסך הכל 395 קלוריות. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 5 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. גשו לסופר וקנו קמח, שרימפס, שרי, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. עם כפית ציון 81%, המנה הזו סופר. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם כריכי בקר ג'ינג'ר קלים של בירד האוס, מרק תרד בזיליקום ללא שמנת {כלומר מרק משנה חיים}, ו מרק מהמזווה (: מרק נקניקיות, שעועית ופסטה עם תרד).
הוראות
1
ממיסים חמאה בסיר גדול על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מקציפים בקמח ומבשלים עד שהתערובת הופכת לצבע צהוב כהה יותר, כ -5 דקות. מערבבים פנימה את הפטריות ומבשלים 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
3
מקציפים פנימה את השרי, מרק העוף והחלב, ואז מוסיפים את התרד, הבצל הירוק, אגוז המוסקט, המלח והפלפל. מביאים לרתיחה על אש גבוהה, תוך הקצפה מתמדת, ואז מנמיכים את האש לנמוכה בינונית, ומבשלים עד שהתרד רך, 15 עד 20 דקות.