מרק תרד, תפוחי אדמה ואגוז מוסקט
מרק תרד, תפוחי אדמה ואגוז מוסקט יכול להיות בדיוק המרק שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 135 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 4g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. . זה מושלם עבור סתיו. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, גשו לסופר וקנו שמן צמחי, אגוז מוסקט טחון, מים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מרהיב של 90%. מתכונים דומים: תרד & אגוז מוסקט cannelloni, פסטה עם תרד, אגוז מוסקט ושרימפס, ו תרד נבול עם חמאת אגוז מוסקט.
הוראות
מחממים את השמן במחבת מעל חום בינוני. מבשלים ומערבבים את הבצל עד רך.
בסיר, להביא את המים לרתיחה. הפחת את החום לנמוך, ומוסס את קוביית הבוליון במים.
בבלנדר או מעבד מזון, למזג את הבצל, תרד, תפוחי אדמה, אגוז מוסקט, ועל 2 כוסות של מרק עד עבה וחלק.
ערבבו את תערובת תפוחי האדמה לסיר עם המרק הנותר. מביאים לרתיחה, להפחית את החום, ומבשלים 20 דקות. מערבבים בחלב, וממשיכים לבשל 10 דקות. מתבלים במלח, פלפל ועוד מוסקט לפי הטעם. כך המרק הושלם.