מרשמלו ביצי פסחא
מרשמלו ביצי פסחא הוא חלב חינם הר ד ' אובר. המתכון הזה מכסה 14% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 521 קלוריות, 11 גרם חלבון, ו 5 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 36 מנות סועדים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו תמצית ונילן, ביצה, סירופ תירס, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה מושלם עבור חג הפסחא. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 58%. הציון הזה מוצק. נסו מרשמלו ביצי פסחא, ביצי פסחא מרשמלו תוצרת בית, ו כמהין מרשמלו ביצת פסחא (מתכונים דומים).
הוראות
מורחים 7 כוסות קמח בכל אחד משלושה 13 אינץ'. איקס 9-אין. מחבתות ו -4 כוסות קמח ב -9 אינץ'. מחבת מרובעת. שוטפים בזהירות את הביצה בתמיסת אקונומיקה קלה (1 כפית אקונומיקה כלור עד 1 קט. מים חמים); יבש. לחץ ביצה שטופה באמצע הקמח כדי ליצור רושם. חזור על הפעולה 35 פעמים; הניחו בצד.
בקערה קטנה מפזרים את הג ' לטין על מים קרים; מניחים בצד. בסיר גדול שלבו את הסוכר, 1/2 כוס סירופ תירס ומים חמים. מביאים לרתיחה על אש בינונית, תוך ערבוב מתמיד, עד שמדחום ממתקים קורא 238 (שלב כדור רך).
מסירים מהאש; מערבבים פנימה את סירופ התירס שנותר.
מוסיפים ג ' לטין שמור, 1 כף בכל פעם, מקציפים במהירות גבוהה עד שהממתק סמיך ומתקרר לפושר, כ -10 דקות. מקציפים וניל.
כף תערובת ג ' לטין פושרת לשקעי ביצים; אבק בקמח.
הניחו לעמוד במשך 3-4 שעות או עד להתייצבות.
מברישים עודפי קמח מביצי מרשמלו. טובלים כל אחד בציפוי סוכריות שוקולד.
הניחו את הצד השטוח כלפי מטה על נייר שעווה.
יוצקים ציפוי ממתקים לבן לשקית ניילון הניתנת לסגירה חוזרת; חותכים חור בפינה אחת.