משולשים ממולאים בגבינה
גבינה מלאה משולשים הוא הר ד ' אובר המגיש 36. מנה אחת של מנה זו מכילה סביב 2 גרם חלבון, 8 גרם שומן, ובסך הכל 110 קלוריות. המתכון הזה מכסה 5% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר לקטו אובו צמחוני דיאטה. 20 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו שמן זית, חמאה, גבינת פטה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה. עם כפית ציון 26%, המנה הזו לא כל כך מדהימה. נסו משולשים מלאים משמש, משולשי פילו במילוי שוקולד, ו משולשי גבינת בירה עם רוטב גבינה מתובל עבור מתכונים דומים.
הוראות
מחממים שמן זית בסיר בינוני על אש בינונית. מבשלים לאט ומערבבים בצל עד שהם רכים, כ -5 דקות.
מערבבים פנימה תרד ומלח. מערבבים גבינת פטה, גבינת קוטג ' וביצה. מבשלים ומערבבים עד להסמכה, 5 עד 10 דקות. מנמיכים את האש לרתיחה.
מחממים תנור ל 400 מעלות צלזיוס (200 מעלות צלזיוס).
מגלגלים יריעות בצק פילו בזה אחר זה על משטח ישר.
חותכים לרצועות ברוחב של כ -5 סנטימטרים.
מניחים 1 כף מתערובת הבצל, התרד והפטה בקצה אחד של כל רצועת בצק. מקפלים את קצה הרצועה מעל המילוי כך שייווצר משולש. ממשיכים לקפל את הרצועה במשולשים עד שנשאר מאפה ממולא קטן ומשולש.
מברישים בחמאה לא מלוחה. חזור על הפעולה עם יתרת בצק הפילו.
מסדרים משולשים ממולאים על תבנית גדולה.
אופים בתנור שחומם מראש 12 עד 15 דקות, עד להזהבה.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
יין מבעבע ורוז נוצץ הם הבחירות המובילות שלי לאנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול לטעות עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. אתה יכול לנסות את מואט אנד צ ' נדון אימפריאל (בקבוק 3 ליטר - ירבעם). סוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-600 דולר לבקבוק.
![מואט ושנדון אימפריאל (בקבוק 3 ליטר-ירבעם)]()
מואט ושנדון אימפריאל (בקבוק 3 ליטר-ירבעם)
הצבע הוא צהוב קש זהוב אלגנטי עם הדגשות ענבר.ניחוחותיו זוהרים, חושפים פירות צהובים בהירים (תפוח, אגס, אפרסק צהוב), דבש, ניואנסים פרחוניים (פריחת ליים) ותווים בלונדיניים אלגנטיים (בריוש ואגוזים טריים).החיך מפתה, עשיר בטעם וחלק המשלב נדיבות ועדינות, מלאות ומרץ, ואחריו פריכות רעננה בעדינות (פרי עם זרעים), כדי לחשוף את האיזון הקסום של השמפניה.