משמר גויאבה
שימורי גויאבה עשויים להיות רק התבלין שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני יש 179 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 1g של שומן למנה. והוא יספק כ 30 מנות. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. אם יש לכם סוכר, סוכר, מים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . נסו גויאבה שיפון קאפקייקס מקלחת התינוק: נהדר רק אם אתה אוהב גויאבה, גבינת גויאבה (גויאבה פסטלילוס), ו שימורי תאנים (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את הגואבות בסיר גדול וממלאים עם מספיק מים כדי לכסות, על 2 ליטרים. מביאים לרתיחה, ואז מבשלים מעל חום בינוני במשך כ 30 דקות.
מסננים פירות ועוברים דרך מסננת או טחנת מזון להפוך עיסת.
מניחים את עיסת נירוסטה או סיר נחושת ומערבבים 4 כוסות של סוכר ומיץ תפוזים. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב כל הזמן עם כף עץ, עד התערובת עבה מספיק כדי לקלף את החלק התחתון של המחבת.
מכסים את פני השטח של מחבת ג 'לירול 10x15 אינץ' עם כמחצית מהסוכר הנותר.
יוצקים את תערובת גויאבה חמה על זה ומפזרים את הסוכר שנותר מעל.
תן לזה להתקרר לטמפרטורת החדר. כאשר מקורר, לחתוך לריבועים לעטוף עלים יבשים plantain אם אתה רוצה. אתה יכול לעטוף בנייר שעווה או צלופן אם העלים אינם זמינים.