משמש בגריל, ארוגולה וסלט גבינת עיזים
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. נסו משמש בגריל, ארוגולן וסלט גבינת עיזים, משמש בגריל וסלט גבינת עיזים, ו סלט ארוגולה עם פטריות בגריל וגבינת עיזים (מתכונים דומים).
הוראות
תדליק גריל. בקערה בינונית, לזרוק את משמשים עם 1 כף שמן זית ואת טימין ומתבלים עם מלח ופלפל.
גריל חצאי משמש על חום גבוה במשך כ 5 דקות, הופך פעם אחת, עד חרוך קל ו מתרכך.
בינתיים, במחבת קטנה, טוסט צנוברים על חום מתון, ערבוב, עד הזהב, על 3 דקות.
להעביר את האגוזים ללוח חיתוך דק קוצצים.
שים את הצנוברים בקערה בינונית.
לטאטא את החומץ ואת 2 כפות הנותרים של שמן זית מתבלים עם מלח ופלפל.
הוסף את ארוגולה וזרוק. מסדרים את פרוסות גבינת העזים על צלחות. למעלה עם חצאי משמש וסלט ארוגולה ומגישים מיד.