מתאבנים אספרגוס
מתאבנים אספרגוס יכול להיות רק מתאבן hor אתה מחפש. מתכון זה נטול גלוטן וצמחוני מספק מנה 40 . מנה אחת מכילה 94 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -45 דקות. גשו לסופר וקנו חניתות אספרגוס, ביצה, גבינת שמנת ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : מתאבנים פיסטניים, ליל סמוקי מתאבנים, ו מתאבנים תאריך.
הוראות
קצצו את הקרום מלחם, ושטחו מעט עם מערוך.
בקערה, מערבבים כחול וגבינות שמנת יחד עם הביצה עד מעורבב היטב וקרם.
מורחים שכבה דקה של תערובת גבינה על כל פרוסת לחם.
מרדדים חנית אספרגוס אחת בתוך כל אחד, ולהדק עם קיסם.
מגלגלים כל אספרגוס לעטוף בחמאה למעיל.
מניחים על תבנית אפייה קטנה מספיק כדי להתאים למקפיא, להקפיא במשך שעה אחת, או עד חמאה מתקשה ועוטפת הם קצת המשרד.
הסר מחבת מן המקפיא, להשליך קיסמים, לחתוך כל לעטוף חצי לרוחב. לאחסן בשקית פלסטיק resealable במקפיא עד מוכן לשימוש.
כדי לשרת, מחממים תנור ל 400 מעלות F (205 מעלות C).
מסדרים עוטפת אספרגוס קפוא על תבנית אפייה ungreased.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 25 דקות, או עד השחמה קלה. בדוק מדי פעם, ולהסתובב במידת הצורך, אפילו בראונינג וכדי למנוע שריפה. תהנו!