מתאבנים עטופים בבייקון
מתאבנים עטופים בייקון דורשים בערך 50 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת מכילה 111 קלוריות, 2 גרם חלבון ו-6 גרם שומן. תמורת 39 אגורות למנה, תקבלו ארוחה קלה שמגישה 30. אם יש לכם ערמוני מים, נתחי אננס, רוטב חמוץ מתוק ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא חלב. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון רע מאוד (אך עדיין ניתן לתיקון) של 8%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: בייקון! מלפפון, גבינת עיזים ובייקון מתאבנים, בייקון! מלפפון, גבינת עיזים ובייקון מתאבנים, ומתאבנים בייקון-צ'דר.
הוראות
חותכים כל פרוסת בייקון לשניים לרוחב. לעטוף רצועה סביב כל נתח ערמון או אננס; מאובטח עם קיסמים.
מניחים ב-15 אינץ' לא משומן. x 10 אינץ'. x 1-in. תבנית אפיה.
אופים ב-400 מעלות למשך 25-35 דקות או עד שהבייקון פריך.
יוצקים רוטב חמוץ מתוק לקערה המתאימה למיקרוגל. מכסים ומכניסים למיקרוגל בחום גבוה למשך 1-2 דקות או עד שהם מתחממים.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
אנטיפסטי בתפריט? נסה להתאים עם יין מבעבע ורוזה מבעבע. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. יין אחד שתוכלו לנסות הוא וילה ג'ולנדה מוסקטו ואפרסק. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-14 דולר.
Villa Jolanda Moscato And Peach
צבע מבריק, צהוב-קש, די עז וארומטי. מבעבע טעים בטעם אפרסק עדין ומתוק. מושלם עם קינוח ובעיקר עם מאפים