מתאבנים של ברי בצל
מתאבנים של ברי בצל עשויים להיות מתכון טוב להרחבת תיבת המתכונים של הר ד ' אובר. והוא מתאים להגשה ל 18 מנות סועדים.. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 3 גרם חלבון, 9 גרם שומן, ובסך הכל 127 קלוריות. אם יש לכם בצק עלים, מים, חומץ יין לבן ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. 14 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר לקטו אובו צמחוני דיאטה. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני לא כל כך גדול של 13%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: בייבי ברי סרטן מתאבנים, מיני ברי סרטן מתאבנים, ו מתאבנים אפויים של ברי / חמוציות.
הוראות
במחבת גדולה מבשלים את הבצל, החמאה, הסוכר החום והחומץ על אש בינונית-נמוכה עד שהבצל מזהיב, תוך ערבוב תדיר.
מוציאים בעזרת כף מחוררת; מצננים לטמפרטורת החדר.
על משטח מקומח קלות מגלגלים בצק עלים ל -11 אינץ'. איקס 8-ב. מלבן.
מורחים ברי על מאפה. מכסים בבצל; מפזרים זרעי קימל.
מגלגלים צד אחד ארוך לאמצע הבצק; מגלגלים את הצד השני כך ששני הלחמניות ייפגשו במרכז. בעזרת סכין משוננת חותכים ל-1/2 אינץ'. פרוסות.
מניחים על ניירות אפייה מרופדים בנייר אפייה; משטחים ל -1 / 4 אינץ'. עובי. מכניסים למקרר למשך 15 דקות.
בקערה קטנה מקציפים ביצה ומים; מברישים מעל פרוסות.
אופים בחום של 375 ניתנים להזזה למשך 12-14 דקות או עד שהם נפוחים וזהובים.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
יין מבעבע ורוז נוצץ הם הבחירות המובילות שלי לאנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול לטעות עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. מוסקטו ורוד מבעבע יחף עם דירוג 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
![יחף שמפניה ורוד מוסקטו]()
יחף שמפניה ורוד מוסקטו
מוסקטו ורוד מבעבע יחף מתוק ועסיסי עם ניחוחות וטעמים נפיצים. מוגש הכי טוב צונן (36-40 מעלות פרנהייט), זה תוסס יש ניחוחות וטעמים של יסמין כתום מנדרינית משלימים פטל אדום, תות ורימון. תיהנו מהגימור הקרמי והעסיסי!