מתוק, מלוח, סוכריות פריטו
מתוק, מלוח, ממתקים פריטו יכול להיות רק מתאבן אתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 17 גרם של שומן, וסך הכל 290 קלוריות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 16 מנות. אם יש לך חמאה, שוקולד צ'יפס חצי מתוק, אופציונלי: כמה בוטנים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 18 דקות. נסו ממתקים מתוקים ומלוחים, סיר חרס מלוח ממתקים מתוקים, ו כוסות ממתקים מתוקים ומלוחים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F ו קו 13×9 מחבת אינץ ' עם נייר קלף או לא מקל (שחרור) לסכל.
מניחים בייגלה במעבד מזון ודופק כדי לשבור-לא לרסק.
תוסיף פריטוס למעבד ותפריד ביניהם עם בייגלה. זרוק לתוך פאן. תפרקו את כוסות חמאת הבוטנים ותזרקו אותם לתערובת. זה צריך להיראות דומה לזה, תוך התחשבות זה חצי אצווה.
מניחים חמאה בסיר שאינו מקל להמס מעל חום בינוני. כאשר חמאה מומסת, מערבבים בסוכר חום. מביאים תערובת לרתיחה מלאה ומרתיחים במשך 1 דקה, ערבוב פעם או פעמיים.
יוצקים מעל תערובת פריטו ואופים במשך 8 דקות.
הסר מחבת מהתנור ומפזרים שבבי שוקולד על ממתקים חמים. חזור לתנור במשך 1 דקה כדי לרכך את הצ ' יפס.
מורחים שוקולד צ ' יפס מרוכך על פני ברים.מגניב בטמפרטורת החדר עד שאתה מרגיש את המחבת הוא מגניב מספיק כדי להיות מועבר למקרר שלך, ולאחר מכן להעביר למקרר כדי להגדיר את השוקולד. כאשר שוקולד מוגדר, להרים מחבת לשבור את הממתקים כמו שהיית טופי שקדים. אתה יכול לאכול את זה קר או לתת לו לחזור למטה לטמפרטורת החדר. זה לא חייב להיות בקירור, באמת.