המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. גשו לסופר וקנו בשר תנין טחון, שעועית, עגבניות שימורים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש עד כמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. . זה ... בר השגה מתכון לאוהדים של אוכל אמריקאי. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -35 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 63%. מתכונים דומים: אצבעות תנין, Allemond תנין, ו Hushpuppies תנין.
הוראות
1
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה מעל חום בינוני. מערבבים את פלפל ירוק בצל; לבשל ומערבבים עד הבצל התרכך והפך שקוף, על 5 דקות. להגביר את החום לחום בינוני-גבוה ומערבבים את תנין הקרקע. מבשלים ומערבבים עד שהבשר מתפורר, ומשחימים באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל ירוק
שמן זית
בצל
בשר
ציוד שתשתמש בו
מחבת
2
לנקז ולהשליך כל גריז עודף. מערבבים את העגבניות הכתושות, קוקטייל מיץ עגבניות וירקות, שעועית שחורה, שעועית, וצ 'יפוטלה צ' ילה. מתבלים עם אבקת צ ' ילי, כמון, קינמון, פפריקה מעושנת, מלח סלרי, זנגביל טחון, מלח ופלפל. להפחית את החום נמוך; לכסות ומבשלים במשך 2 עד 3 שעות, ערבוב במים אם הצ ' ילי הופך עבה מדי.
צ ' ילי עובד ממש טוב עם קאווה, גרנאש ושיראז. אלה אדומים עסיסיים אין יותר מדי טאנין (חשוב עבור מאכלים חריפים), אבל יין מבעבע כמו קאווה יכול לאלף את החום אפילו טוב יותר. Papet del Mas Cava Brut עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.