מתכון הספגטי ב-4 דולר שטעים כמעט כמו מתכון הספגטי ב-24 דולר.
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים כמובן, אז לתת את מתכון ספגטי 4 $כי טעם טוב כמעט כמו מתכון ספגטי 24 $לנסות. מנה אחת מכילה עד 25 גרם חלבון 11 גרם של שומן, וסך הכל 629 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה של רפובליקת מזון יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל, פרמזן רג'יאנו, בזיליקום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: Spaghetti Junction: The $4 Spaghetti That Tasts Almost as The $24 Spaghetti From Roy Choi ' S ' L. A. Son, הספגטי האולטימטיבי של רון – למה להזמין ספגטי ממסעדה כאשר יש לה טעם כזה בבית, ו מתכון פשטידת ספגטי.
הוראות
לאחר צחצוח מהיר של כל לכלוך, לשים את הפטריות בסיר גדול ולכסות אותם עם כ 4 כוסות מים. מביאים לרתיחה, ואז מנמיכים את החום לרתיחה. מסננים את מלאי הפטריות לאחר כשעה וחצי ומילואים.בינתיים, לשלב את השום ושמן זית בסיר קטן ומבשלים על הלהבה הנמוכה ביותר האפשרית, נמוכה ואיטית, במשך כ 2 שעות, ערבוב מעת לעת עד השום הוא חום זהוב כהה.כאשר השום נעשה, מוסיפים את העגבניות יחד עם כל המיץ שלהם לסיר גדול אחר. מביאים את העגבניות לרתיחה ואז מוסיפים את קונפי השום לסיר, כולל השמן.
מוסיפים את מלאי הפטרייה לתערובת העגבניות-השום, כוס אחת בהתחלה, ומתמזגים עם בלנדר מקל. אתה מחפש עקביות חלקה.
הוסף מלאי נוסף במידת הצורך. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.להנמיך את החום ללהבה הנמוכה ביותר ולבשל במשך כ 2 שעות, ערבוב הרוטב מעת לעת. בדוק טעם ולהתאים את המלח והפלפל במידת הצורך.
מחממים סיר גדול של מים, מוסיפים 1/2 כפית מלח ומגע של שמן זית ומביאים אותו לרתיחה. מבשלים את הספגטי רק עד שזה אל דנטה, על 8 עד 10 דקות.
מסננים ומחלקים את הספגטי בין כל הקערות. לזרוק מיד עם הרוטב - על כוס רוטב עבור כל קערה של ספגטי.
מקשטים עם בזיליקום ופרמזן רג ' יאנו.סבתות ינשקו גם אותך.נסה את מתכונים אלה פסטה על מזון הרפובליקה: ספגטי עם מתכון Puttanesca לבן
פסטה Cacio דואר מתכון פפה
מתכון בסגנון רומי ספגטי אלה קרבונרה