קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות6
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

מתכון טארט טאטן קלאסי

מתכון טארט טאטן קלאסי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל מתכון טארט טאטן קלאסי. מנה אחת מכילה 556 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 27 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לכם תפוחים, בצק עלים, מלח ים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכונים דומים: טארט טאטן קלאסי, טארט טאטן קלאסי, ו מתכון טארט בננה טאטן.

הוראות

1
מחממים את התנור ל-375 אף.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מפזרים את מיץ לימון באופן שווה על התפוחים כדי למנוע מהם discoloring.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
3
מניחים סוכר במחבת ברזל יצוק ולהמיס על חום בינוני.לחשוף ולבשל, ערבוב מדי פעם עד הסוכר הוא צבע חמאה אור והטמפרטורה שלו מגיע 320 מעלות (למדוד עם מדחום ממתקים). כבה את החימום. הטמפרטורה תמשיך לעלות.ברגע שהטמפרטורה מגיעה ל -350 מעלות, להקציף בחמאה, 1 חתיכה בכל פעם. ודא שכל חתיכה משולבת לפני הוספת הבא, ולאחר מכן להוסיף את המלח.מכסים את הקרמל בפרוסות התפוח, מתחילים במרכז וחופפים בספירלה. תדליק את החימום ותבשל במשך 15 דקות. מערבבים כדי לוודא שהתפוחים מתבשלים באופן שווה, אבל הקפד להחזיר את החלקים לתצורה המקורית.מכסים את המחבת עם בצק עלים. הכנס את הקצוות סביב התפוחים ודקור את המאפה במזלג.
מרכיבים שתצטרך
ממתק חמאהממתק חמאה
1/4 כוס אננס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ' (בערך1/4 כוס אננס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ' (בערך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ממתק חמוץ Brite Octopusממתק חמוץ Brite Octopus
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
4
אופים עד הקצוות הם ענבר עמוק בצבע ואת המאפה הוא נפוח וזהוב, 40 עד 45 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
הסר מהתנור להתקרר במשך 10 דקות לפני היפוך על צלחת גדולה יותר מהמחבת. 
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף