נאצ'וס מתובל עם פיקו דה גאלו טרי נטול גלוטן, מתאבנים. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 1565 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 74 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %47 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מלח כשר, צ'דר, שום, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו-15 דקות. נסו Tomatillo טרי ומתובל פיקו דה גאלו, Pico de Gallo-סלסה טרייה, ו פיקו דה גאלו: סלסה עגבניות טרי (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
3
פרוש שכבה באמצעות חצי שבבי טורטייה על מגש גדול avenproof. הפוך שכבה אפילו באמצעות חצי צ 'ילי זמן המשחק, ולאחר מכן להוסיף חצי ג 'ק צ' דר ופלפל, ואז חצי jalapenos פרוס. שמור כמה פרוסות חלפיניו לקישוט.
מניחים את המגש בתנור ואופים עד הגבינה נמסה, 5 עד 10 דקות. הכן מגש ovenproof שני עם שאר החומרים. למעלה נאצ ' וס עם פיקו דה גאלו ומקשטים עם jalapenos הנותרים.
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
8
מוסיפים את העוף, שוברים אותו עם כף עץ, ומבשלים עד שהוא מתחיל להשחים. מערבבים את אבקת צ ' ילי כמון ומבשלים עד העוף הוא השחמה מלאה, על 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
בצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
9
מוסיפים את העגבניות, שעועית כליות שעועית פינטו ומביאים לרתיחה. להפחית את החום ומבשל, מכוסה, ערבוב מדי פעם, עד הטעמים מעורבבים והצ ' ילי מתחיל להתעבות, על 1 שעה.
פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. אתה יכול לנסות לשרוף קוטג ' Cashburn פינו נואר. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -30 דולר לבקבוק.