נאצ'וס שעועית פינטו
נאצ'וס שעועית פינטו יכול להיות רק מתאבן אתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 14 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 364 קלוריות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. גשו לסופר וקנו סלסה בבקבוק, קסו פרסקו, כוסברה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן canolan אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,איבודי דובדבן-משמש כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. נסו נאצ'וס גביני עם שעועית פינטו Salsan ו Jalapeños כבוש, עוגת שעועית פינטו, ו עוגת שעועית פינטו (מתכונים דומים).
הוראות
מסדרים חצי פלחי טורטיה בשכבה אחת על תבנית אפייה גדולה; פלחי מעיל קלים עם ספריי בישול.
אופים ב 425 במשך 8 דקות או עד פריך. חזור על הליך עם טריזים טורטייה הנותרים ספריי בישול.
שמן חום בסיר בינוני על חום בינוני-גבוה.
מוסיפים כמון, אבקת צ ' ילי ושום; מבשלים 30 שניות, ערבוב כל הזמן.
מוסיפים שעועית פינטו, ומביאים לרתיחה, ערבוב לעתים קרובות. להפחית את החום בינוני, ומבשלים 10 דקות. תערובת שעועית מחית חלקית עם מחית תפוחי אדמה עד עבה מעט.
מניחים 8 שבבים על כל אחד 6 צלחות. כפית על 1/2 תערובת שעועית כוס באופן שווה על שבבי טורטייה על כל צלחת; העליון כל מנה עם כ 2 1/2 כפות queso פרסקו, 2 1/2 כפות סלסה, ו 2 1/2 כפות אבוקדו.
מפזרים כל מנה עם 1 כף כוסברה.