קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות12
ציון בריאות3
מטבחיםאמריקאי
דיאטותפסקאטרית
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

נבט חיטה וג'ינג'ר, קרם ווסאבי וקאפקייקס טונה קרם פרש

נבט חיטה וג'ינג'ר, קרם ווסאבי וקאפקייקס טונה קרם פרש
מתכון נבט חיטה וג'ינג'ר, קרם ווסאבי, וקאפקייקס טונה קרם פרש מוכן בערך 1 שעה וזה בהחלט עצום pescatarian ומתאים לאוהבי מזון אמריקאי. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 365 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 27 גרם שומן. והוא יספק כ 12 מנות. אם יש לך קמח, שמנת, ממרח ווסאבי, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו סבתא סמית תפוחים ופודינג לחם זנגביל עם שעועית וניל קרם אנגלייז וקרם פרש קצפת, סלמון עם ווסאבי-קרם פרש, ו סוכריות על מקל מוס סלמון מעושן עם Wasabi קרם פרש פתיתי וונטון אפויים (מתכונים דומים).

הוראות

1
עבור הקאפקייקס: מחממים את התנור ל 325 מעלות F. קו עוגה או מחבת מאפין עם 12 liners cupcake בגודל רגיל.
מרכיבים שתצטרך
קאפקייקסקאפקייקס
ציוד שתשתמש בו
ספינות מאפינסספינות מאפינס
מגש מאפינסמגש מאפינס
תנורתנור
2
מנפים את הקמח, אבקת אפייה, נבט חיטה, זנגביל טחון ומלח לקערה בגודל בינוני. תניח את הקערה בצד. בקערה של מערבל לעמוד חשמלי, עם מצורף משוט, שמנת החמאה והסוכר יחד, על 6 דקות. לגרד את הצדדים של הקערה ולאחר מכן להוסיף את וניל 1 חלמון ביצה בכל פעם, גירוד את הצדדים של הקערה לאחר כל תוספת. הפעל את המיקסר למהירות נמוכה, והוסף את תערובת הקמח בזרם יציב. הפעל את המיקסר למהירות בינונית והכה במשך 2 דקות. לאט להוסיף את הקרם. בקערה נפרדת, ללא שומן, לטאטא את החלבונים ביצה עם מקצף יד חשמלי קמצוץ של מלח עד שהם יוצרים פסגות נוקשות אך לח. מערבבים בעדינות לתוך הבלילה ביד עם מרית עד לא לבנים נראים.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייהאבקת אפייה
אבקת ג ' ינג ' ראבקת ג ' ינג ' ר
חלבוניםחלבונים
נבט חיטהנבט חיטה
חלמון ביצהחלמון ביצה
ונילוניל
חמאהחמאה
קרםקרם
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבבקינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבב
מריתמרית
מקציףמקציף
קערהקערה
3
ממלאים את ספינות הקאפקייקס חצי מלא עם הבלילה ואופים עד שהם זהובים באביב בחזרה כאשר נגע, על 30 דקות. לקרר את הקאפקייקס במחבת שלהם במשך 5 דקות לפני העברה למתקן קירור.
מרכיבים שתצטרך
קאפקייקסקאפקייקס
ציוד שתשתמש בו
ספינות מאפינסספינות מאפינס
מתלה תילמתלה תיל
תנורתנור
מחבתמחבת
4
למילוי קרם ווסאבי: מקציפים את גבינת השמנת וממרח ווסאבי ביד עם כף מתכת בקערה קטנה. לכסות עד מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנתגבינת שמנת
הדבק ווסאביהדבק ווסאבי
ווסאביווסאבי
קרםקרם
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
1
מערבבים את קרם פרש עם 2 1/2 כפות של זרעי שומשום ו 3/4 כפית ג ' ינג ' ר, ערבוב ביד עם כף בקערה בגודל בינוני. תעביר את הטונה דרך צסטר ידני כדי ליצור סרטים קטנים.
מרכיבים שתצטרך
קרם פרשקרם פרש
זרעי שומשוםזרעי שומשום
ג ' ינג ' רג ' ינג ' ר
טונהטונה
ציוד שתשתמש בו
ZesterZester
קערהקערה
2
מוסיפים את הטונה לקרם פרש וממשיכים לערבב.
מרכיבים שתצטרך
קרם פרשקרם פרש
טונהטונה
3
מוסיפים את מיץ הלימון ומערבבים עד לקבלת עקביות אפילו.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימוןמיץ לימון
1
הסר וזרוק את מרכז כל קאפקייק מקורר באמצעות corer תפוח. צינור wasabi מילוי לתוך כל חלל עד רמה עם החלק העליון של העוגה. בנדיבות dollop תערובת הטונה קרם פרש על גבי ומפזרים זרעי שומשום הנותרים תערובת זנגביל. לקשט עם אפונה ווסאבי 1 ממוקם במרכז העוגה.
מרכיבים שתצטרך
קרם פרשקרם פרש
זרעי שומשוםזרעי שומשום
קאפקייקסקאפקייקס
ג ' ינג ' רג ' ינג ' ר
ווסאביווסאבי
תפוחתפוח
טונהטונה
ציוד שתשתמש בו
תפוח קוררתפוח קורר

מרכיבים