מתכון זה מספק 35 מנות. עם 203 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 12 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שאלוט, גזר, מלח כשר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו 20 דקות. מתכונים דומים: מרק פשטידת עוף בסיר מיידי, כיסי פשטידת עוף, ו מרק פשטידת עוף תוצרת בית.
מחממים את התנור ל 204° ומסדרים מתלה באמצע. בינתיים, קו 2 דפי אפייה עם נייר קלף ואבק אותם קלות בקמח. פתח 1 גיליון מאפה, להניח אותו שטוח על אחד מסדינים אפייה, ומניח אותו במקפיא במשך 15 דקות. השאר את חבילת בצק עלים אחרת במקרר והנח את תבנית האפייה האחרת בצד.2
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
הסר את הבצק מהמקפיא והחלק אותו על משטח עבודה על הקלף. קו גיליון האפייה עם גיליון טרי של קלף ולהגדיר אותו בצד. לפתוח את הסדין השני של מאפה, להניח אותו שטוח על שאריות אריג אפייה, ומניחים אותו במקפיא במשך 15 דקות.3בעוד, להשתמש חותך עגול 1-3/4 אינץ ' מחורץ לחתוך 35 עיגולים מתוך הסדין הראשון של מאפה, דוחף ישר דרך המאפה מבלי לסובב.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
4
הסר את השאריות והעביר את העיגולים אל תבנית האפייה עם קלף טרי, משאיר 1/4 אינץ ' של שטח בין כל אחד; להפריש בטמפרטורת החדר.4
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
5
לטאטא יחד את הביצה והמים בקערה קטנה עד בשילוב; להפריש.5
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
הסר את גיליון מאפה השני מהמקפיא ולהחליק אותו על משטח העבודה על הקלף. באמצעות חותך 1-3 / 4 אינץ', לחתוך 35 מעגלים, דוחף ישר למטה מבלי לסובב. באמצעות חותך עגול 1-1/4 אינץ מחורץ, לחתוך עיגולים קונצנטריים קטנים יותר מהמרכזים (אם המאפה הופך רך מדי, להחזיר אותו למקפיא עד המשרד).
7
הסר את המרכזים הקטנים ואת השאריות החיצוניות כדי לחשוף את טבעות בצק עלים. עכשיו צריך להיות לך 35 עיגולים גדולים יותר ו -35 טבעות.
8
מניחים את תבנית האפייה במקפיא עד המאפה הוא מוצק, על 5 דקות.6להשתמש במברשת מאפה כדי לצחצח קלות כל אחד העיגולים הגדולים יותר עם לשטוף את הביצה, עובד 5 חתיכות בכל פעם.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
מברשת מאפה
9
מניחים את הטבעות על גבי העיגולים הגדולים, מרימים את הקצוות ולוחצים קלות כדי לגרום להם לדבוק. תשליך את שאר שטיפת הביצים.7
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
10
אופים עד השחמה ונפיחות, על 20 עד 25 דקות. באמצעות הידית של כף עץ רחבה, אגרוף למטה את המרכזים של קונכיות מאפה. תשאיר את התנור דולק. (אם אתה עושה קונכיות מאפה מראש, לאחסן אותם במיכל אטום בטמפרטורת החדר.) למילוי פשטידת עוף: 1שפשף את חזה העוף משני הצדדים עם שמן זית ועונה בנדיבות משני הצדדים עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס
הסר את המחבת מהחום ומוסיף בזהירות את הקוניאק או שרי. הגבר את החום לגובה בינוני, החזר את המחבת לתנור, ובשל עד שהאלכוהול כמעט התאדה, כ -2 דקות.5Reduce החום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
אלכוהול
קוניאק
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
16
מוסיפים את הקרם, המניה או המרק, ומרווה, מערבבים לשלב, ומבשלים, התאמת החום לפי הצורך, עד שהירקות רכים, כ 4 דקות. בינתיים, מניחים את קורנפלור ומים בקערה קטנה ומערבבים לשלב.6
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
17
הוסף את תערובת קורנפלור למחבת. להביא מבשלים, לטאטא מדי פעם, עד מעובה, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
18
הסר מהחום ומערבבים את האפונה, הפטרוזיליה והעוף השמור עד מצופה ומתחמם. טעם ועונה עם מלח ופלפל לפי הצורך.7כאשר מוכן לשרת, כפית את המילוי החם לתוך קונכיות מאפה ומגישים מיד.