נגיסות צמחוניות
זמן הכנת המתכון כ 27 דקות. אם יש לכם ירקות, ביצה, מים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו נגיסות סלמון וירקות, נגיסות צמחוניות בחווה, ו נגיסות פריטטה צמחוניות (מתכונים דומים).
הוראות
מברשת תחתית של מחבת מלבנית, 13x9x2 אינץ', עם כ 1 כף חמאה מומסת.
מקציפים ביצה ומים עם מזלג בצלחת רדודה.
מערבבים קמח ומלח בצלחת רדודה.
טובלים בערך רבע מהירקות לתערובת ביצים.
הסר 1 חתיכה בכל פעם עם כפית מחוררת, מזלג או ידיים; רול בתערובת קמח למעיל.
יוצקים את שאר החמאה בזהירות על כל חתיכת ירקות לתוך פאן.
אופים חשפו 10 עד 12 דקות, מפנה פעם אחת, עד ירקות רכים ציפוי הוא חום זהוב בהיר; ניקוז.