קושירגיל
מוכן ב45 דק.
מנות1
ציון בריאות0
מגזין

נגרוני

נגרוני
Negroni יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 176 קלוריות, 0 גרם של חלבון ו0 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 1 מנות. זה עובד טוב כמו משקה במחיר סביר. אם יש לכם קמפרי, ג'ין, קוביות קרח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ותפריט טבעוני. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו Negroni, Negroni, ו Rye Negroni (מתכונים דומים).

הוראות

1
ב שייקר קוקטייל צונן או כוס ליטר, מערבבים יחד ורמוט, קמפרי, ג ' ין, וקרח עד בשילוב היטב. מסננים לתוך כוס מרטיני ומקשטים עם טוויסט כתום.
מרכיבים שתצטרך
4 בוקאצ'יני מוצרלה טריים, כל אחד בקוטר 1 אינץ'4 בוקאצ'יני מוצרלה טריים, כל אחד בקוטר 1 אינץ'
ג ' יןג ' ין
קמפריnameקמפריname
4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
1
ב Tailor, פרימן מעטר את המשקה הזה עם "טוויסט כתום בוער": מתוך תפוז שלם, לחתוך חתיכת גרידה בערך בגודל של חצי דולר—לחתוך את הקליפה כך שיש רק עור, לא תמרת לבן מריר. להדליק גפרור, לתת לו לשרוף במשך שתי שניות כדי להיפטר עודף גופרית, ולאחר מכן להחזיק אותו שלושה סנטימטרים מעל הקוקטייל ועל סנטימטר אחד מן ההתלהבות. הצד הכתום הכהה יותר צריך להיות עם הפנים כלפי מטה, על המשקה. לסחוט כדי לשחרר את השמנים לתוך המשקה. אז תקפיץ את ההתלהבות ותגיש.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 אונקיות סודה לימון-ליים1-1/2 אונקיות סודה לימון-ליים
4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ליקר רימונים או מיץ חמוציותליקר רימונים או מיץ חמוציות

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. קיאנטי Caposaldo עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
קיאנטי Caposaldo
קיאנטי Caposaldo
Caposaldo קיאנטי הוא אדום אודם עם בושם פירותי, מרקם חלק, מבנה מעולה וגימור ארוך, אלגנטי.הכי טוב עם פיצה, ופסטה עם רטבים על בסיס עגבניות או בשר.