נורווגית
נורווגית לפס יכול להיות רק סקנדינביה מתכון שאתה מחפש. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 3 גרם חלבון, 2 גרם שומן, ובסך הכל של 82 קלוריות. המתכון הזה מכסה 5% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 60 מנות סועדים. זה עובד טוב כמו הר ד ' אובר. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות. זה הביא לך את כולםמתכונים. אם יש לכם סוכר, קמח, מלח וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף לא כל כך יוצא מן הכלל של 24%. נסו הנורבגי הארדנגר לפס לחג המולד, כדורי בשר נורבגיים, ו עוגיות נורווגיות (מתכונים דומים).
הוראות
מכסים תפוחי אדמה במים ומבשלים עד שהם רכים. הפעל תפוחי אדמה חמים דרך מכונת תפוחי אדמה.
מניחים לקערה גדולה. מקציפים חמאה, שמנת, מלח וסוכר לתפוחי האדמה החמים.
בואו להתקרר לטמפרטורת החדר.
מערבבים קמח לתערובת תפוחי האדמה. שולפים חתיכות מהבצק ויוצרים כדורים בגודל אגוז. מקמחים קלות מטלית מאפה ומרדדים כדורי לפסה לעובי 1/8 אינץ'.
מבשלים על מחבת חמה (400 מעלות צלזיוס / 200 צלזיוס) עד שנוצרות בועות וכל צד שחום.
מניחים על מגבת לחה להתקרר מעט ואז מכסים במגבת לחה עד שמוכן להגשה.