נזיד בשר "גולשי" לבישול איטי
זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו תבשיל בקר דלורית (סיר מיידי, סיר לחץ או סיר איטי), תבשיל בקר מבושל איטי, ו תבשיל בקר מבושל איטי (מתכונים דומים).
מרכיבים מנות :
454 דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ. אפונה תינוק קפוא 591 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר מרק בשר ללא שומן נתרן מופחת (להוסיף פחות או יותר, תלוי כמה brothy אתה אוהב את זה.) 680 דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ. תוספת בשר ללא עצמות 425 דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ. גזר, קצוץ 425 דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ. סלרי, קצוץ 1 חתיכות טופי הית' בר מים חמים (100°F) 170 דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ. אין חלמונים אטריות ביצה תחליף, גודל הכופתה 1 אוראו ממולאים כפולים 4 עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי 198 דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ. בצל בינוני, קצוץ 1 אוראו ממולאים כפולים כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג) 822 דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ. עגבניות חתוכות לקוביות פטיט 118 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר אבקת זרעי אהבה 1 2 כפיות אבקת שום שעועית ירוקה כבושה