נזיד פוזולי עוף לבבי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 33 גרם חלבון 9 גרם של שומן, וסך הכל 325 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. אם יש לכם מרק עוף, פלפל, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. נסו ארוחת ערב הערב: תבשיל פוזולי אדום עם עוף, תבשיל Posole עוף בישול איטי, ו תבשיל שיכר עוף לבבי עם ירקות (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים שמן בסיר 3 ליטר מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
2
מוסיפים בצל ומבשלים עד רך, 67 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
3
מוסיפים שום ומבשלים, ערבוב, 2 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®
4
מוסיפים עוף, כמון, אורגנו ומבשלים, ערבוב, עד מבושל רק דרך, 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
5
מוסיפים מרק, עגבניות, hominy, צ ' ילה הירוקה, מלח ופלפל ומביאים לרתיחה. להפחית חום, קצף ברפרוף מהחלק העליון של מרק, ומבשלים 10 דקות, עד הנוזל התעבה מעט.