דג Monkfish ארז עם אש קלוי Puttanesca Relish עשוי להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 303 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 16 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, אם יש לכם עגבניות שזיף, פרושוטו ארוך, בזיליקום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: ארז מפוצל פילה סלמון טרי עם רוטב חמוציות מתובל, עץ ארז-זנבות לובסטר עם תבלין צ'ילי מעושן תירס, ו סלמון מצופה ארז.
הוראות
1
ממלאים מחבת צלייה במים.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
2
להוסיף קרש ארז; לשקול עם פחית או סיר קטן כדי לשמור שקוע ולספוג 1 יום.
מרכיבים שתצטרך
לוח ארז
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
3
הכן ברביקיו (חום גבוה).
4
מברשת מתלה גריל עם 1 כף שמן. מסדרים עגבניות, בצל ופלפל פעמון על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
אטריות ריגטוני מיובשות
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
20 פרוסות זוקיני דקות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
ערמוני מים, משולבים
5
מפזרים מלח ופלפל; טפטוף עם 1 כף שמן. ירקות גריל עד חרוך קל שלפוחיות, מפנה מדי פעם עם מלקחיים, על 4 דקות עגבניות 8 דקות עבור בצל ופלפל. החזרת ירקות לאותו גיליון וקריר מעט.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
8 (U-12) שרימפס
20 פרוסות זוקיני דקות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולבים
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
6
לקלף חצאי עגבניות; חצאי פלפל לקלף. קוצצים את כל הירקות בגסות ומניחים בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
8 (U-12) שרימפס
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
7
מוסיפים זיתים, אנשובי, שום, בזיליקום, צלפים, חומץ, הנותרים 1 כף שמן. לזרוק כדי להתמזג. מתענג טעם עם מלח ופלפל. (ניתן לעשות 1 שעה קדימה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
אנשובי
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
1 תפוז, גרידה
יכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוק
(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)
1 בצל אדום, קוביות קטנות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
8
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר.)
9
מפזרים פילה עם מלח ופלפל. לעטוף 2 פרושוטו פרוסות סביב כל פילה, משאיר למעלה ולמטה חשוף. Secure prosciutto עם קיסמים. לחץ על כל פילה מעט כדי לשטח את הדף.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
פרושוטו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
טעם חמאה צלול
10
לנקז את קרש ארז.
מרכיבים שתצטרך
לוח ארז
11
מניחים פילה על קרש. כף 1/4 כוס להתענג על גבי כל פילה ולחץ לדבוק.
מרכיבים שתצטרך
(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)
12
מניחים קרש על גריל; לכסות ברביקיו. לבשל דגים עד אטום רק במרכז מדחום מוכנס לתוך מרכז רושמים 49°, בדיקה מדי פעם ריסוס קרש עם מים אם מתחיל לשרוף, על 18 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
ערמוני מים, משולבים
13
מעבירים דגים לצלחות.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
14
מגישים, עוברים מתענג הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)
15
טיפ קניות: השתמש 1 אינץ ' עבה ארז קרש עבור monkfish. קרשים דקים יש נטייה לשרוף עיוות על הגריל. חפש ארז מסומן" מטופל " בחצרות עצים וכמה חנויות לשיפור הבית. או להזמין לוחות מחברת ארז Satuee (sauteecedar.com; 866-728-8332).
דגים בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. פינוט גרי של סקייפול עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.