קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 15 דק.
מנות12
ציון בריאות23
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

ניו אורלינס גרינס

ניו אורלינס גרינס
ניו אורלינס הירוקים עשוי להיות רק מנות ראשונות שאתה מחפש. מתכון זה משמש 12. מנה אחת מכילה 111 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 5 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 28 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם לפת, פלפל גרוס, מים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 3 שעות ו -15 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 80%. נסו ירקות קולארד קלויים, ירקות חרדל ומנגולד שוויצרי אדום, ירוקים דרומיים מושלמים (קייל, סלק, ירקות קולארד, חרדל), ו ירקות קולארד קלויים, ירקות חרדל ומנגולד שוויצרי אדום עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
מניחים את הבייקון בסיר ציר גדול על אש בינונית, ומטגנים במחבת עד שהוא פריך ושחום, הופך לעתים קרובות, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
1 כף גדושה פלפל לבן1 כף גדושה פלפל לבן
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מוציאים בייקון, מניחים להתקרר ומתפוררים כשהוא מקורר. הניחו בייקון בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
3
יוצקים מים לסיר עם הטפטופים, ומערבבים פנימה את הבצל, הלפת, הפלפלים הירוקים והאדומים, חומץ תפוחים, דבש, שום, פלפל שחור, רוטב פלפל חריף וזרעי סלרי. מביאים לרתיחה ומערבבים פנימה את ירקות החרדל. הפחיתו את החום לרתיחה, ומבשלים עד שהירוקים רכים מאוד, לפחות 2 שעות. מפוררים בייקון לירוקים להגשה.
מרכיבים שתצטרך
נייר שחור טחון טרי, לפי הטעםנייר שחור טחון טרי, לפי הטעם
שרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובששרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובש
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנותפפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
ירוק חרדלירוק חרדל
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
זרעי סלריזרעי סלרי
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
ירוקירוק
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
לפתלפת
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
4
לשימורים יש לעקר את הצנצנות והמכסים במים רותחים למשך 5 דקות לפחות. אורזים את הירוקים בצנצנות החמות והמעוקרות וממלאים את הצנצנות עד 1/4 אינץ ' מהחלק העליון. הפעל סכין או מרית דקה סביב החלק הפנימי של הצנצנות לאחר מילוין כדי להסיר בועות אוויר. נגב את שולי הצנצנות במגבת נייר לחה כדי להסיר שאריות מזון. למעלה עם מכסים, בורג על הטבעות.
מרכיבים שתצטרך
ירוקירוק
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
5
הנח מתלה בתחתית מתקן לחץ גדול בחיוג או במד משוקלל.
6
מניחים את הצנצנות לתוך פחית הלחץ, ומוסיפים מים כדי לכסות לחלוטין את הצנצנות. אוטמים את פחית הלחץ,מניחים על אש בינונית ומביאים ללחץ של 12 קילו. הפחיתו את החום מספיק כדי להחזיק את הלחץ יציב, ועבדו במשך 75 דקות, או את משך הזמן המומלץ לאזור שלכם.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
7
מסירים מהאש, ומאפשרים ללחץ בקופסת השימורים להשתחרר בהדרגה; הסר את המכסה והסר צנצנות חמות בעזרת מלקחי שימורים.
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
8
הניחו צנצנות על משטח מכוסה בד או עץ, במרחק של כמה סנטימטרים זה מזה, עד להתקררות. לאחר שהתקרר, לחץ על החלק העליון של כל מכסה באצבע, וודא שהאטם הדוק (המכסה כלל לא זז למעלה או למטה). אחסן באזור קריר וחשוך.