תמיד כיף שיש עוד מתכון של מתאבנים hor, אז תנו הזדמנות ל ניו יורק מעדנייה לערבב חטיף. מנה אחת מכילה 280 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 16 גרם שומן. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. אם יש לך חמאה, צ'יפס קומקום, חרדל דיז' ון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו נקניקיות ניו יורק מעדנייה, ניו יורק מעדניית סלט תפוחי אדמה, ו ניו יורק בסגנון מעדנייה חמוצים (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור ל 350 מעלות F. לזרוק את הדגנים, צ ' יפס ומלבה יחד בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
צ ' יפס
דגני בוקר
ציוד שתשתמש בו
קערה
תנור
2
לטאטא את החמאה, חרדל, ווסטרשייר, אבקת שום, אבקת חרדל, סוכר חום, כוסברה, allspice ו 1/2 כפית כל מלח ופלפל בקערה נפרדת.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
אבקת חרדל
רוטב ווסטרשייר
אבקת שום
סוכר חום
כוסברה.
1/2 C סוכר מגורען (טורבינדו או סוכר קנים אורגני)
חרדל
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
3
יוצקים את הרוטב על תערובת חטיף ולזרוק למעייל היטב.
מרכיבים שתצטרך
רוטב
4
פרושים על תבנית אפייה ואופים עד שהתערובת קלויה וכמעט יבשה לחלוטין, 16 עד 18 דקות, מתהפכים באמצע.
מרכיבים שתצטרך
מורחים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
תנור
5
מוציאים מהתנור ומערבבים את הבצל והבשר המשומר.
מרכיבים שתצטרך
בצל
קופצני
ציוד שתשתמש בו
תנור
6
בואו להתקרר לחלוטין, ולאחר מכן לאחסן במיכל אטום עד 3 ימים.