קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות12
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

ניו יורק קניש-יו!

ניו יורק קניש-יו!
. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. נסו קניש תפוחי אדמה, מתאבן קניש תפוחי אדמה מיני תרד, ו קניש תפוח אדמה אדום עם כרוב, כרישה וגבינת שמנת (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים תפוחי אדמה לתוך סיר עם מספיק מים כדי לכסות. מביאים לרתיחה, ומבשלים עד רך.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טהפרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2
לנקז, ולהניח בצד.
3
בעוד תפוחי האדמה רותחים, לחמם חמאה 1/4 כוס במחבת גדולה על חום בינוני. מערבבים בצל, ומבשלים עד רך שקוף.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
1/3 פאונד פרוס דק (אך לא מגולח) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה1/3 פאונד פרוס דק (אך לא מגולח) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
לחמי נאן, חתוכים לרבעיםלחמי נאן, חתוכים לרבעים
4
בקערה גדולה, מועכים את תפוחי האדמה עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
חציל קטן אחד (1 פאונד), קלוף וחתוך לקוביותחציל קטן אחד (1 פאונד), קלוף וחתוך לקוביות
5
מערבבים בתערובת בצל וחמאה, מרק מרק מתפורר, ומלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים
2 כוסות שבבי עץ ספוג (מקייט, היקורי או אלמון), אופציונלי2 כוסות שבבי עץ ספוג (מקייט, היקורי או אלמון), אופציונלי
1/3 פאונד פרוס דק (אך לא מגולח) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה1/3 פאונד פרוס דק (אך לא מגולח) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
6
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). משמנים תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
7
שכבה 3 יריעות של בצק פילו אחד על גבי השני, ולחתוך את הסדין המשולש שכבתי במחצית. זרוק כפית אחת של תערובת תפוחי אדמה לתוך כל פיסת פילו.
מרכיבים שתצטרך
1 כף שמן מעגבניות מיובשות ארוזות בשמן1 כף שמן מעגבניות מיובשות ארוזות בשמן
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
8
רול בצק סביב תערובת, תוחב מסתיים תחת. חזור על שלב זה עם גיליונות הנותרים של בצק פילו לעשות 12 קניש.
מרכיבים שתצטרך
1 כף שמן מעגבניות מיובשות ארוזות בשמן1 כף שמן מעגבניות מיובשות ארוזות בשמן
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
9
מברשת עם נשאר 1/4 כוס חמאה, ומניחים על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
1/3 פאונד פרוס דק (אך לא מגולח) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה1/3 פאונד פרוס דק (אך לא מגולח) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
10
אופים בתנור שחומם מראש 30 עד 40 דקות, או עד חום זהוב.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד