ניוקי בטטה עם רוטב סיידר תפוחים
נסו נאגטס בטטה עם רוטב תפוחים, מיני תפוחים תפוחים כיכרות בטטה, ו מרק סיידר תפוחים מתובל עם כופתאות בטטה, חבושים ותאריכים (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר, מכסים את תפוחי האדמה המתוקים במים, מוסיפים מלח ומביאים לרתיחה. מכסים ומבשלים עד מכרז, על 30 דקות; תן מגניב מעט.
בינתיים, בסיר קטן, מבשלים את סיידר תפוחים על חום גבוה בינוני עד מופחת 1/2 כוס, על 20 דקות.
מקלפים את תפוחי האדמה המתוקים ורוקעים אותם במעבד מזון.
להעביר 3 1/3 כוסות של מחית לקערה גדולה. מקציפים קלות בקמח וחלמון ביצה ומתבלים במלח ופלפל. כפית את הבצק לתוך שקית מאפה מצויד בקצה עגול 1/2 אינץ'. עבודה ב 3 קבוצות על סיר גדול של מים רותחים, צינור את הבצק, חיתוך אותו לאורכים 3/4 אינץ'. מבשלים את הניוקי במשך 45 שניות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר את הניוקי לתבנית אפייה.
בכל אחד 2 מחבתות גדולות, להמיס 1 כף של החמאה.
מוסיפים חצי ניוקי לכל ומבשלים על חום מתון עד הזהב, על 2 דקות.
מוסיפים את השום והמרווה ומבשלים 1 דקה. מערבבים את סיידר מופחת לשרת.