קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות6
ציון בריאות22
מגזין

ניוקי בטטה עם רוטב סיידר תפוחים

ניוקי בטטה עם רוטב סיידר תפוחים
נסו נאגטס בטטה עם רוטב תפוחים, מיני תפוחים תפוחים כיכרות בטטה, ו מרק סיידר תפוחים מתובל עם כופתאות בטטה, חבושים ותאריכים (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר, מכסים את תפוחי האדמה המתוקים במים, מוסיפים מלח ומביאים לרתיחה. מכסים ומבשלים עד מכרז, על 30 דקות; תן מגניב מעט.
מרכיבים שתצטרך
2
בינתיים, בסיר קטן, מבשלים את סיידר תפוחים על חום גבוה בינוני עד מופחת 1/2 כוס, על 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3
מקלפים את תפוחי האדמה המתוקים ורוקעים אותם במעבד מזון.
מרכיבים שתצטרך
4
להעביר 3 1/3 כוסות של מחית לקערה גדולה. מקציפים קלות בקמח וחלמון ביצה ומתבלים במלח ופלפל. כפית את הבצק לתוך שקית מאפה מצויד בקצה עגול 1/2 אינץ'. עבודה ב 3 קבוצות על סיר גדול של מים רותחים, צינור את הבצק, חיתוך אותו לאורכים 3/4 אינץ'. מבשלים את הניוקי במשך 45 שניות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר את הניוקי לתבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
5
בכל אחד 2 מחבתות גדולות, להמיס 1 כף של החמאה.
מרכיבים שתצטרך
6
מוסיפים חצי ניוקי לכל ומבשלים על חום מתון עד הזהב, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
7
מוסיפים את השום והמרווה ומבשלים 1 דקה. מערבבים את סיידר מופחת לשרת.
מרכיבים שתצטרך