ניוקי דלעת סקווש
ניוקי דלעת סקווש יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 21 גרם חלבון 23 גרם של שומן, וסך הכל 513 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך פלפל, חמאה, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו ניוקי דלעת סקווש, ניוקי דלעת סקווש, ו ניוקי דלעת סקווש (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 204°; קו גיליון אפייה עם נייר.
חותכים למעלה ולמטה את 2 1/2 lb. butternut סקווש ו חצי אותו לאורכו; להסיר זרעים. שים חצאים לחתוך בצד למטה על מחבת; אופים במשך 1 שעה, עד סקווש הוא מזלג במכרז.
דופק 1/2 כוסות בשר סקווש, 3 ביצים, 1 כוס קמח, 1/3 כוס פרמזן מגוררת, 1 כפית. מלח ו 1/4 כפית. פלפל במעבד מזון עד חלקה.
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה. הכינו קערה גדולה של מי קרח. באמצעות כף, לגרוף 1 כף. תערובת סקווש. עם כפית אחרת, טופס סגלגל; ושחרר אותו לתוך מים רותחים. הפוך 10 ניוקי. כשהם צפים, מבשלים 5 דקות ואז מניחים במי קרח. חזור עם הבלילה שנותרה.
ממיסים 4 כפות. חמאה לא מלוחה על אש בינונית.
להוסיף 1 שאלוט קצוץ; לבשל, ערבוב מדי פעם, עד רך, על 5 דקות.
להוסיף ניוקי מרק ירקות 2/3 כוס; לבשל, מפנה עד מחומם.