ניוקי עם עגבניות טריות, זיתים ירוקים ומוצרלה מעושנת
צריך מנה צמחונית בצד? ניוקי עם עגבניות טריות, זיתים ירוקים ומוצרלה מעושנת יכול להיות מתכון מצוין לנסות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 25 גרם של שומן, וסך הכל 419 קלוריות. אם יש לכם מלח ופלפל, ניוקי, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה ... בר השגה מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. וזה טוב. נסו ניוקי עם עגבניות, בזיליקום וזיתים, ניוקי, נקניק, עגבניות, אפונה, מוצרלה מעושנת, ו ניוקי פרמזן קרמי עם מוצרלה, עגבניות ובזיליקום (מתכונים דומים).
הוראות
להביא 6 ליטרים של מים להרתיח בסיר ספגטי גדול ולהוסיף 2 כפות של מלח.
הסר קצוות גזע מעגבניות וקצוץ עגבניות לקוביות 1/4 אינץ', שמירה על כל המיצים. במחבת סאוט 12 אינץ 'עד 14 אינץ', מחממים שמן זית עד, עישון.
מוסיפים שום ומבשלים 30 שניות עד חום בהיר.
מוסיפים עגבניות ומיצים ומבשלים 2 דקות.
מוסיפים זיתים ומסירים מהחום.
חותכים מוצרלה מעושן לקוביות 1/4 אינץ ' ולהניח בצד. זרוק ניוקי לתוך מים רותחים ומבשלים עד שהם צפים (כ 3 דקות).
מסננים ניוקי לתוך מסננת בזהירות לשפוך אותם למחבת עם תערובת עגבניות. לחזור לחום ולזרוק בעדינות עד מבעבע.
מוסיפים מוצרלה, עלי מרג ' ורם ומתבלים במלח ופלפל.
יוצקים לתוך מנה חמה ומגישים מיד.