ניוקי תרד עם רוטב שמנת גורגונזולה
ניוקי תרד עם רוטב שמנת גורגונזולה הוא מנה עיקרית שמגישה 4. צופה בדמות שלך? למתכון הצמחוני הזה של לקטו אובו יש 860 קלוריות, 29 גרם חלבון, ו 65 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 32% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה הוא תקציב ידידותי מתכון לחובבי אוכל ים תיכוני. גשו לסופר וקנו גבינת גורגונזולה, מלח, שמנת מתוקה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. 33 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 89%, וזה יוצא מן הכלל. נסו פטוצ'יני תרד עם רוטב שמנת גורגונזולה, ניוקי ריקוטה עם תרד וגורגונזולה, ו לחמניות לזניה תרד ופטריות עם רוטב שמנת גורגונזולה עבור מתכונים דומים.
הוראות
מקציפים ביצים עם 1/2 כפית מלח, 1/8 כפית פלפל ו-1/8 כפית אגוז מוסקט בקערה גדולה.
מערבבים פנימה גבינת ריקוטה ותרד עד לקבלת תערובת אחידה. ממשיכים לערבב פנימה את הקמח, 1/4 כוס בכל פעם עד שנוצר בצק רך. אם הבצק עדיין דביק, מוסיפים עוד 1/4 כוס קמח. מכסים ומכניסים למקרר.
הביאו סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה על אש גבוהה. מחלקים את בצק הניוקי ל -4 חלקים, ומרדדים לחבלים בעובי 1/2 אינץ ' על משטח מקומח. פורסים כל חבל לחתיכות בגודל 1/2 אינץ'. מרתיחים בעדינות את הניוקי עד שהם צפים במים, 3 עד 4 דקות.
מסננים במסננת ומניחים בצד.
בינתיים מוזגים שמנת, יין, תמצית ברנדי וקורט 1 אגוז מוסקט לסיר. מביאים לרתיחה, ואז מסירים מהאש ומקציפים פנימה את גבינת הגורגונזולה; מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. זורקים את הניוקי עם רוטב הגורגונזולה, ומגישים מיד.
יין מומלץ: קיאנטיname, ורדיקיו., Trebbiano
קיאנטי, ורדיצ ' יו וטרביאנו הם הבחירות המובילות שלי לניוקי. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. יין אחד שתוכלו לנסות הוא ויניאמאג ' יו קיאנטי קלאסיקו מונה ליסה גראן סלציונה. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-39 דולר.
ויניאמאג ' יו קיאנטי קלאסיקו מונה ליסה גראן סלציונה
היין מיוצר רק בשנות הבציר הטובות ביותר, עם ענבים מאזורי גידול הענבים המובילים בדרום מערב החווה. זהו צבע אדום אודם עמוק. הניחוח הוא אינטנסיבי מאוד, מתמשך, עדין, עם רמזים של טבק, אלון וגרגרים. מלא, ארוך, חם פה מרגיש.