קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות4
ציון בריאות24
מגזין

ניוקי תרד עם רוטב שמנת גורגונזולה

ניוקי תרד עם רוטב שמנת גורגונזולה
ניוקי תרד עם רוטב שמנת גורגונזולה הוא מנה עיקרית שמגישה 4. צופה בדמות שלך? למתכון הצמחוני הזה של לקטו אובו יש 860 קלוריות, 29 גרם חלבון, ו 65 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 32% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה הוא תקציב ידידותי מתכון לחובבי אוכל ים תיכוני. גשו לסופר וקנו גבינת גורגונזולה, מלח, שמנת מתוקה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. 33 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 89%, וזה יוצא מן הכלל. נסו פטוצ'יני תרד עם רוטב שמנת גורגונזולה, ניוקי ריקוטה עם תרד וגורגונזולה, ו לחמניות לזניה תרד ופטריות עם רוטב שמנת גורגונזולה עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
מקציפים ביצים עם 1/2 כפית מלח, 1/8 כפית פלפל ו-1/8 כפית אגוז מוסקט בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מערבבים פנימה גבינת ריקוטה ותרד עד לקבלת תערובת אחידה. ממשיכים לערבב פנימה את הקמח, 1/4 כוס בכל פעם עד שנוצר בצק רך. אם הבצק עדיין דביק, מוסיפים עוד 1/4 כוס קמח. מכסים ומכניסים למקרר.
מרכיבים שתצטרך
לפי עוגהלפי עוגה
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושיםקרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
3
הביאו סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה על אש גבוהה. מחלקים את בצק הניוקי ל -4 חלקים, ומרדדים לחבלים בעובי 1/2 אינץ ' על משטח מקומח. פורסים כל חבל לחתיכות בגודל 1/2 אינץ'. מרתיחים בעדינות את הניוקי עד שהם צפים במים, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ניוקיניוקי
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
4
מסננים במסננת ומניחים בצד.
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
5
בינתיים מוזגים שמנת, יין, תמצית ברנדי וקורט 1 אגוז מוסקט לסיר. מביאים לרתיחה, ואז מסירים מהאש ומקציפים פנימה את גבינת הגורגונזולה; מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. זורקים את הניוקי עם רוטב הגורגונזולה, ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
GorgonzolaGorgonzola
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ניוקיניוקי
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם

יין מומלץ: קיאנטיname, ורדיקיו., Trebbiano

קיאנטי, ורדיצ ' יו וטרביאנו הם הבחירות המובילות שלי לניוקי. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. יין אחד שתוכלו לנסות הוא ויניאמאג ' יו קיאנטי קלאסיקו מונה ליסה גראן סלציונה. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-39 דולר.
ויניאמאג ' יו קיאנטי קלאסיקו מונה ליסה גראן סלציונה
ויניאמאג ' יו קיאנטי קלאסיקו מונה ליסה גראן סלציונה
היין מיוצר רק בשנות הבציר הטובות ביותר, עם ענבים מאזורי גידול הענבים המובילים בדרום מערב החווה. זהו צבע אדום אודם עמוק. הניחוח הוא אינטנסיבי מאוד, מתמשך, עדין, עם רמזים של טבק, אלון וגרגרים. מלא, ארוך, חם פה מרגיש.