נמס נאצ'וס עם gammon מגורר
זה הוא מחיר סביר מתכון לאוהדים של אוכל מקסיקני. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. אם יש לכם שבב טורטייה, בשר חזיר, ממרח אבוקדו ושמנת חמוצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. עם כפית ציון של 59% המנה הזאת די טובה. נאצ'וס בקר מגורר, נאצ'וס בקר מגורר, ו נאצ'וס בקר מגורר מקסיקני דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
תנור חום 200c / 180c מאוורר / גז
רוקן את השבבים לתוך צלחת גדולה אטומה ולפזר על בשר חזיר או gammon. כף מעל סלסה ואופים במשך 5 דקות.
מפזרים את הצ ' דר, ואז לחזור לתנור במשך 5 דקות נוספות. למעלה עם חלפיאו ומגישים עם ממרח אבוקדו ושמנת חמוצה.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ, יין מבעבע
נאצ ' וס בתפריט? נסה זיווג עם פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים למזון ומשלימים מגוון רחב של טעמים. כרם פינו נואר של אלכסנה ריבאנה עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 42 דולר לבקבוק.
כרם פינו נואר אלכסנה רבאנה
# 17 Vine Spectator Top 100 של 2013את 2010 כרם רבאנה פינו נואר הוא מצג מצוין הן של הבציר והן של אתר הכרם רבאנה.2010 הייתה עונת גידול מאתגרת, אך עם ייצור יין קפדני ומיומן קפדני, התערובת שלנו של שמונה שיבוטי differentPinot noir יצרה אינטנסיבי, מורכב ו balancedwine. ניחוחות בהירים, קדימה של דובדבן שחור, צמחים מיובשיםתווים פלורליים מורמים על ידי דבשה ופריחה אניס. טעמי שרי מסיבלבלאק דקדנטיים ומשתלבים היטב עם תבלינים, קולה וגווני קקאו. המרקם שופע ועשיר, גימור עםטאנינים רכים סביב המספקים מבנה מושלם עבור cellaring.