קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות12
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

נפוליאון הוואי

נפוליאון הוואי
נפוליאון הוואי יכול להיות רק התוספת שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 6% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 5 גרם חלבון, 23 גרם שומן, ובסך הכל של 409 קלוריות. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם פסטה, סוכר, שעועית וניל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 16%. הציון הזה די גרוע. נסו עוגת נפוליאון, נפוליאון זה שולט, ו כובעי נפוליאון (מתכונים דומים).

הוראות

1
לדפי הפסטה: מחממים שמן ל -350 מעלות פ.מטגנים בשמן עמוק את הפסטה עד להזהבה.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניהאטריות לזניה
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
2
מסננים על מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
3
מפזרים את החלק העליון עם סוכר כשהוא עדיין חם כדי שהסוכר יידבק.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
1
מחממים את השמנת הכבדה על אש בינונית-גבוהה כך שהיא תגיע לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
2
מוסיפים את השוקולד; מסירים מהאש ומכסים. לאחר 10 דקות, לטאטא עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
1
מניחים את הסוכר בסיר עם תחתית כבדה עם 1 כף מים.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מחממים על אש בינונית, מסובבים את התבנית מבלי להשתמש בכף או להקציף, ומבשלים עד להזהבה.
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מוסיפים את חלב הקוקוס ומבשלים על בינוני-גבוה, תוך הקצפה לתערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
1
קולים את האננס בחמאה במחבת גדולה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים את הווניל, מסירים מהאש ומצננים למשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
3
מקציפים את המסקרפונה עם הסוכר עד שהוא בהיר ואוורירי. מקפלים פנימה את האננס המוקפץ.
מרכיבים שתצטרך
מסקרפונהnameמסקרפונהname
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
4
להרכבה: כיכר הפסטה העליונה 1 עם 3 כפות מסקרפונה אננס ו
מרכיבים שתצטרך
מסקרפונהnameמסקרפונהname
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
5
למעלה עם ריבוע פסטה נוסף.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
6
מזלפים את החלק העליון עם קרמל קוקוס ורוטב שוקולד.
מרכיבים שתצטרך
1-3/4 כוסות חלב קר, מחולק1-3/4 כוסות חלב קר, מחולק
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
7
מפזרים את הצלחת בתערובת מלח / סוכר לבה.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום