קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות12
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

נפוליאון הוואי

נפוליאון הוואי
נפוליאון הוואי יכול להיות רק התוספת שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 6% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 5 גרם חלבון, 23 גרם שומן, ובסך הכל של 409 קלוריות. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם פסטה, סוכר, שעועית וניל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 16%. הציון הזה די גרוע. נסו עוגת נפוליאון, נפוליאון זה שולט, ו כובעי נפוליאון (מתכונים דומים).

הוראות

1
לדפי הפסטה: מחממים שמן ל -350 מעלות פ.מטגנים בשמן עמוק את הפסטה עד להזהבה.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניהאטריות לזניה
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
2
מסננים על מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
3
מפזרים את החלק העליון עם סוכר כשהוא עדיין חם כדי שהסוכר יידבק.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
1
מחממים את השמנת הכבדה על אש בינונית-גבוהה כך שהיא תגיע לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
2
מוסיפים את השוקולד; מסירים מהאש ומכסים. לאחר 10 דקות, לטאטא עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1
מניחים את הסוכר בסיר עם תחתית כבדה עם 1 כף מים.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
2
מחממים על אש בינונית, מסובבים את התבנית מבלי להשתמש בכף או להקציף, ומבשלים עד להזהבה.
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מוסיפים את חלב הקוקוס ומבשלים על בינוני-גבוה, תוך הקצפה לתערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1
קולים את האננס בחמאה במחבת גדולה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מוסיפים את הווניל, מסירים מהאש ומצננים למשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
3
מקציפים את המסקרפונה עם הסוכר עד שהוא בהיר ואוורירי. מקפלים פנימה את האננס המוקפץ.
מרכיבים שתצטרך
מסקרפונהnameמסקרפונהname
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
4
להרכבה: כיכר הפסטה העליונה 1 עם 3 כפות מסקרפונה אננס ו
מרכיבים שתצטרך
מסקרפונהnameמסקרפונהname
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
5
למעלה עם ריבוע פסטה נוסף.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
6
מזלפים את החלק העליון עם קרמל קוקוס ורוטב שוקולד.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות חמאת בוטנים, קצוצות גסעוגיות חמאת בוטנים, קצוצות גס
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
7
מפזרים את הצלחת בתערובת מלח / סוכר לבה.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות