נפוליאון הוואי
נפוליאון הוואי יכול להיות רק התוספת שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 6% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 5 גרם חלבון, 23 גרם שומן, ובסך הכל של 409 קלוריות. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם פסטה, סוכר, שעועית וניל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 16%. הציון הזה די גרוע. נסו עוגת נפוליאון, נפוליאון זה שולט, ו כובעי נפוליאון (מתכונים דומים).
הוראות
לדפי הפסטה: מחממים שמן ל -350 מעלות פ.מטגנים בשמן עמוק את הפסטה עד להזהבה.
מפזרים את החלק העליון עם סוכר כשהוא עדיין חם כדי שהסוכר יידבק.
מחממים את השמנת הכבדה על אש בינונית-גבוהה כך שהיא תגיע לרתיחה.
מוסיפים את השוקולד; מסירים מהאש ומכסים. לאחר 10 דקות, לטאטא עד חלקה.
מניחים את הסוכר בסיר עם תחתית כבדה עם 1 כף מים.
מחממים על אש בינונית, מסובבים את התבנית מבלי להשתמש בכף או להקציף, ומבשלים עד להזהבה.
מוסיפים את חלב הקוקוס ומבשלים על בינוני-גבוה, תוך הקצפה לתערובת אחידה.
קולים את האננס בחמאה במחבת גדולה על אש בינונית.
מוסיפים את הווניל, מסירים מהאש ומצננים למשך 5 דקות.
מקציפים את המסקרפונה עם הסוכר עד שהוא בהיר ואוורירי. מקפלים פנימה את האננס המוקפץ.
להרכבה: כיכר הפסטה העליונה 1 עם 3 כפות מסקרפונה אננס ו
למעלה עם ריבוע פסטה נוסף.
מזלפים את החלק העליון עם קרמל קוקוס ורוטב שוקולד.
מפזרים את הצלחת בתערובת מלח / סוכר לבה.