נפוליאון הוואי יכול להיות רק התוספת שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 6% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 5 גרם חלבון, 23 גרם שומן, ובסך הכל של 409 קלוריות. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם פסטה, סוכר, שעועית וניל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 16%. הציון הזה די גרוע. נסו עוגת נפוליאון, נפוליאון זה שולט, ו כובעי נפוליאון (מתכונים דומים).
הוראות
1
לדפי הפסטה: מחממים שמן ל -350 מעלות פ.מטגנים בשמן עמוק את הפסטה עד להזהבה.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניה
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
טורטיות קמח טריות, להגשה
2
מסננים על מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
3
מפזרים את החלק העליון עם סוכר כשהוא עדיין חם כדי שהסוכר יידבק.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלי
1
מחממים את השמנת הכבדה על אש בינונית-גבוהה כך שהיא תגיע לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
2
מוסיפים את השוקולד; מסירים מהאש ומכסים. לאחר 10 דקות, לטאטא עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות