סלמון צלוי עם סלסה ליים
סלמון צלוי עם סלסה ליים יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, מתכון pescatarian מגישה 4 . מנה אחת מכילה 316 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 18 גרם שומן. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. אם יש לכם סוכר, בצל, פילה סלמון במרכז לחתוך, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מלח הים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בראוניז מלח ים פטל כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: סלמון צלוי עם סלסה ליים, סלמון צלוי עם סלסה, ו סלמון צלוי עם מתכון סלסה.
הוראות
באמצעות סכין חדה, בזהירות לקלף את הלימונים; הקפד להסיר את כל החיקוי הלבן המר. עבודה מעל קערה, לחתוך בין הממברנות כדי לשחרר את חלקי הסיד לקערה.
חותכים כל קטע לרוחב לרבעים. החזירו את הלימונים לקערה וערבבו בבצל, כוסברה וחלפיאו.
מוסיפים 1 כף השמן, הסוכר וקמצוץ מלח וזורקים היטב.
מחממים את הנותרים 1 כף שמן במחבת אטום עד מנצנץ. מתבלים את הפילה משני הצדדים במלח ופלפל ומוסיפים למחבת, עור כלפי מעלה. מבשלים מעל חום גבוה בינוני עד חום זהוב בתחתית, על 2 דקות.
מעבירים את המחבת לתנור וצולים את הסלמון במשך 5 דקות, או עד שרק מבושל דרך.
להעביר ל 4 צלחות ארוחת ערב, כפית את הסלסה על גבי ומגישים.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד אתה יכול לנסות הוא טיילר יקב סנטה ברברה שרדונה מחוז. יש לו 4.1 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 30 דולר.
יקב טיילר סנטה ברברה קאונטי שרדונה
2015 הביא את הבציר המוקדם של העשור עד כה. לאחר הבציר הגדול של 2013 ו-2014 והבצורת המתמשכת, הגפנים יוצרות חלק קטן מהפרי מהשנתיים הקודמות. הם היו למטה כ 30% בסך הכל אבל התוצאה הייתה איכות יוצאת דופן יינות עמוקים, חזקים עם חומציות רבה. פרי הדר, אניס, תמיסת מלח ואנרגטי.