סלמון פריך עם סלט אבוקדו
סלמון פריך עם סלט אבוקדו נטול גלוטן,, חלב חינם, כל 30, ו pescatarian ומספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 403 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 27 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חסה ביב-עלים גדולים קרועים לחתיכות בגודל ביס, פילה סלמון עור, מיונז, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכונים דומים: סלמון וסלט פרושוטו פריך, סלט כוח המוח (סלט תרד עם סלמון, אבוקדו אוכמניות), ו סלט סלמון ואבוקדו.
הוראות
במחבת קטנה, טוסט צנוברים על חום מתון, משליך לעתים קרובות, עד הזהב, על 6 דקות.
מעבירים לצלחת כדי להתקרר. בקערה גדולה, להקציף 1 1/2 כפות של שמן זית עם מיונז, מיץ לימון ומיץ תפוזים ומתבלים עם מלח ופלפל.
ללטף את הסלמון יבש ומתבלים במלח ופלפל. במחבת nonstick גדול מאוד, לחמם את הנותרים 1 כף שמן זית על חום גבוה בינוני עד מנצנץ.
מוסיפים את צד עור הסלמון למטה ומבשלים עד פריך וזהוב, כ 6 דקות. הפעל ומבשל את הפילה עד רק ורוד במרכז, על 4 דקות יותר.
מוסיפים את החסה, אבוקדו וצנוברים לרוטב וזורקים בעדינות למעיל. תלוש את הסלט ליד הסלמון ותגיש.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה פולי ג ' ונסון Carneros עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 23 דולר לבקבוק.
פולי ג ' ונסון קרנרוס שרדונה
ניחוחות מרוכזים ומורכבים ב-2016 שרדונה קרנרוס שלנו. הערות של אפרסק בגריל, אגס, קרואסון בחמאה, ווניל להגדיר את הבמה לשרדונה עשיר, בעל גוף מלא. ניחוחות להרחיב על החיך עם טעמים מעוררי תיאבון של אגס, פריך תפוחים, יערה, קוקוס קלוי, וופל וניל. האיזון והמבנה של יין זה יחד עם חומציותו הבהירה הופכים אותו ליין ראוי לגילו להנאה במשך מספר שנים. תיהנו מהיופי הזה עם עוף צלוי עסיסי וריזוטו פטריות בר.