נפצים סיניים
מתכון חזיזים סיניים יכול לספק הכמיהה הסינית שלך בסביבה 55 דקות. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 14 . מנה אחת מכילה 117 קלוריות, 5 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. . אם יש לכם קורנפלור, בצק פילו, בצל ירוקוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. רק מעטים מאוד אהבו את המנה הזו. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 29%. מתכונים דומים: נפצים, נפצים מפילדלפיה, ו נפצים מפילדלפיה.
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). משמנים תבנית אפייה.
חום 1 כפית שמן צמחי במחבת מעל חום בינוני. מבשלים את ההודו במחבת עד שכבר לא ורוד; מוסיפים את הכרוב, הגזרים והבצל הירוק ומבשלים יחד עד שהירקות רכים מעט, 5 עד 7 דקות. מערבבים את הדבק צ ' ילה דרך תערובת הירקות.
מקציפים את עמילן התירס לתוך היין הלבן בקערה קטנה; מוסיפים לתערובת במחבת וממשיכים לבשל ולערבב עד שהנוזל במחבת מתעבה מעט.
הסר מהחום והנח בצד להתקרר.
מניחים חצי גיליון אחד של בצק פילו על משטח שטוח, מברשת עם כמות קטנה של שמן צמחי, העליון עם גיליון שני של פילו.
מניחים על 2 כפות של תערובת טורקיה על הקצה הקצר של פילו; תערובת צורה לתוך על יומן ארבעה אינץ'.
רול פילו ותערובת טורקיה. לסובב את היומן על 1 אינץ ' מכל קצה כדי ליצור צורה חזיז; מקום על גיליון עוגיות משומן. חזור עם פילו הנותרים תערובת עד שכולם משמשים. מברשת קלות את הנפצים עם שמן צמחי.
אופים בתנור שחומם מראש עד בצק פילו הוא חום פריך וזהוב, 18 עד 22 דקות.
מגישים עם רוטב חמוץ מתוק.