נקטרינה אוכמניות פריך עם ציפוי עוגיות Amaretti
נקטרינה אוכמניות פריך עם ציפוי עוגיות Amaretti דורש סביב 1 שעה מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 447 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 21 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך שקדים, נקטרינות, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. וזה די גרוע. מתכונים דומים: פריך אגס עם ציפוי Amaretti, מרנג לימון עם ציפוי עוגיות Amaretti, ו נקטרינה-פטל פריך עם קינואה-ציפוי שקדים.
הוראות
כדי להפוך את הציפוי: מערבבים את הקמח והסוכרים בקערה בינונית כדי להתמזג.
מוסיפים את העוגיות והשקדים ומערבבים היטב.
מוסיפים את החמאה ומתחככים עד שגושים לחים נוצרים.
כדי להפוך את המילוי: מחממים את התנור ל 350 מעלות F. חמאה 13 על 9 על ידי 2 אינץ ' צלחת אפיית זכוכית. מערבבים את הסוכר והקמח בקערה גדולה.
להוסיף נקטרינות אוכמניות, ולזרוק לשלב. מערבבים בליקר.
כפית את תערובת הפירות לתוך המנה מוכנה.
מפזרים את ציפוי העוגייה מעל.
אופים עד nectarines הם מכרז ואת ציפוי זהוב ופריך, כ 45 דקות. מגניב לפחות 10 דקות. כף פריך חם לתוך קערות. מעל כל אחד עם מנה של גבינת מסקרפונה ומגישים.