קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 5 דק.
מנות8
ציון בריאות8
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםסתיוחורף
מגזין

נסה את זה אתה תאהב את זה תבשיל קראוט

נסה את זה אתה תאהב את זה תבשיל קראוט
. אם יש לך סוכר חום, מלח ופלפל, תפוח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בתפוח האדום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פאי תפוחים אגס אגס כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו-5 דקות. וזה די טוב. נסו אטריות וקראוט, Pleaser קראוט, ו Chops ' n ' Kraut (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
צלעות העונה עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
צלעותצלעות
3
חום 1 כפית שמן במחבת גדולה על חום גבוה בינוני. לבשל צלעות, מפנה מדי פעם, עד משחימים היטב מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
צלעותצלעות
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
מוסיפים יין (אם משתמשים), מים, זרעי קימל וסוכר חום; מערבבים כדי לפזר סוכר. מערבבים כרוב כבוש סחוט, תפוח וגזר, ומעבירים לתבשיל גדול.
מרכיבים שתצטרך
זרעי קימלזרעי קימל
סוכר חוםסוכר חום
כרוב כבושכרוב כבוש
גזרגזר
תפוחתפוח
סוכרסוכר
מיםמים
ייןיין
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרהתבשיל קדרה
5
אופים, מכוסה, בתנור שחומם מראש במשך 2 1/2 שעות, הוספת מים לפי הצורך כדי למנוע התייבשות.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור