נסה את זה אתה תאהב את זה תבשיל קראוט
. אם יש לך סוכר חום, מלח ופלפל, תפוח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בתפוח האדום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פאי תפוחים אגס אגס כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו-5 דקות. וזה די טוב. נסו אטריות וקראוט, Pleaser קראוט, ו Chops ' n ' Kraut (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
צלעות העונה עם מלח ופלפל.
חום 1 כפית שמן במחבת גדולה על חום גבוה בינוני. לבשל צלעות, מפנה מדי פעם, עד משחימים היטב מכל הצדדים.
מוסיפים יין (אם משתמשים), מים, זרעי קימל וסוכר חום; מערבבים כדי לפזר סוכר. מערבבים כרוב כבוש סחוט, תפוח וגזר, ומעבירים לתבשיל גדול.
אופים, מכוסה, בתנור שחומם מראש במשך 2 1/2 שעות, הוספת מים לפי הצורך כדי למנוע התייבשות.