נקניק איטלקי ופסטה זוקיני
נקניק איטלקי ופסטה זוקיני יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 37 גרם חלבון 48 גרם של שומן, וסך הכל 860 קלוריות. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. אם יש לך קישואים, שמן זית, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו ברוקולי ראבה פסטה עם נקניק איטלקי חריף (אטריות קישואים), 7 פסטות קישואים גדולים בתוספת קישואים ונקניקיית עוף פנה פסטה, ו נקניק איטלקי ממולא קישואים (מתכונים דומים).
הוראות
לבשל פסטה על פי הוראות החבילה.
ניקוז, לחזור לסיר, ולהניח בצד.
בינתיים, במחבת nonstick גדולה, שמן חום גבוה.
מוסיפים נקניק ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד מבושל דרך, כ 5 דקות.
להעביר נקניק לצלחת ולהניח בצד.
באותו מחבת, לבשל שום, בצל, וקישואים עד שמתחילים חום, על 4 דקות. מערבבים עגבניות, פלפל, נקניקיות שמורות ומבשלים עד מחומם דרך, על 3 דקות.
מערבבים תערובת נקניק עם פסטה שמורה ומעבירים לקערת הגשה גדולה.
מפזרים חצי פרמזן ומגישים עם גבינה נותרת בצד.