נקניק הודו עם כרוב כבוש תפוחים
נקניק הודו עם כרוב כבוש תפוח נטול גלוטן, וללא לקטוז ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %38 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 47 גר' של חלבון, 26 גרם של שומן, וסך הכל 588 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. לך לחנות ותביא שמן קנולני, פתיתי פלפל, חומץ סיידר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב הבירה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes גינס, ויסקי & אייריש קרים כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית די יקרה. נסו כרוב כבוש שומר עם נקניק הודו ותפוחי אדמה, נקניק הודו עם כרוב כבוש שומר ותפוחי אדמה, ו כרוב כבוש תפוחים ונקניקיות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את הגריל או מחבת הגריל לחום בינוני-גבוה.
מבשלים את הנקניק על הגריל החיצוני או מחבת גריל במשך כ 12 דקות, מפנה רבע סיבוב כל 3 דקות.
בעוד הנקניק מתבשל, מחממים את שמן הקנולה במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים את הכרוב, בצל, שום, פתיתי פלפל אדום, מלח ופלפל. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד הכרוב נבול מעט, על 4 דקות.
מערבבים את הבירה, חומץ, חרדל ואת הסוכר החום ומבשלים במשך 5 דקות.
הוסף את התפוחים, לכסות חלקית עם מכסה, כדי לאפשר קצת קיטור לברוח. מבשלים את הכרוב והתפוחים על אש בינונית נמוכה עד שהם רכים, על 8 דקות.
להזמין 2 נקניקיות ו 1 כוס של כרוב כבוש תפוח עבור מתכון מקוון עגול 2.
להעביר את הנקניקיות וכרוב כבוש למגש ומגישים.